Direct naar de inhoud
EURES (EURopean Employment Services)
banen in europa_europees portaal voor beroepsmobiliteit_european arbeidsautoriteit
Neem deel aan de EURES-banenmarkt!

Vind de juiste kandidaat binnen de meer dan 1 000 000 cv’s die via EURES beschikbaar zijn en maak uzelf op de markt zichtbaar door uw eigen EURES-werkgeversprofiel aan te maken.

Mug, Watch, and Planner Book on Brown Wooden Surface

Hints en tips

Het vinden van personeel uit een ander Europees land lijkt misschien een moeilijke taak als u hier nog geen ervaring mee hebt. Waar kunt u het best beginnen? Waar dient u rekening mee te houden? Wie kan u hulp en ondersteuning bieden?

EURES Targeted Mobility Schemes banner for Employers

EURES Targeted Mobility Schemes

Bent u op zoek naar mensen met een specifiek profiel die in eigen land moeilijk te vinden zijn? Bent u van mening dat een multicultureel Europees team uw bedrijf een belangrijke voorsprong kan geven?

Laatste EURES nieuws voor werkgevers

How to use European Job Days to find work abroad
  • Nieuwsartikel

Werk vinden in het buitenland met de Europese banendagen

Werkzoekenden kunnen een schat aan vacatures in 31 landen ontdekken. Elk jaar worden er ongeveer 35 Europese banendagen georganiseerd, waarbij sinds 2013 meer dan 35 000 vacatures zijn bekendgemaakt.

What to do when you feel overwhelmed at work
  • Nieuwsartikel

Wat te doen als het werk u teveel wordt

In de gehaaste werkomgeving van vandaag de dag voelen mensen zich vaak overweldigd door de druk om deadlines te halen, meerdere taken tegelijk uit te voeren en de productiviteit hoog te houden. Hier delen we enkele strategieën om u te helpen daarmee om te gaan.

Komende evenementen