Direct naar de inhoud
EURES (EURopean Employment Services)

Hulp & ondersteuning

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het EURES-portaal of over arbeidsmobiliteit in het algemeen, kunt u zich steeds richten tot onze helpdesk.

Voordat u dit doet, verzoeken wij u een kijkje te nemen in de rubriek "Hulp & ondersteuning" om te zien of het antwoord op uw vraag soms al gegeven is.

Het EURES-Netwerk

EURES-internetdiensten

Arbeidsmobiliteit

Een baan vinden in EURES

CV On-Line

Werkgevers

Wenken en tips voor het zoeken naar een baan

EU-contactpunten voor burgers en bedrijven

Als EU-onderdaan, of als onderdaan van IJsland, Liechtenstein of Noorwegen, heeft u zekere rechten in andere EU-landen, bijvoorbeeld als het gaat om verhuizen, wonen, studeren en zakendoen.

Wenst u meer informatie over EU-vraagstukken, vereist een specifieke EU-gerelateerde kwestie assistentie of advies op maat of zoekt u een oplossing op EU-niveau voor uw probleem? Deze pagina biedt u een snelle en directe toegang tot de diensten die u met uw informatieaanvraag kunnen helpen.

Het EU- contactpunt voor burgers en bedrijven

Maandag - Vrijdag 8:30 - 18:00 (MET)
Uw vragen worden beantwoord in het Engels, Duits, Frans, Italiaans of Spaans.

Hoe krijg ik in een ander EU-land een verblijfsvergunning? Welke regels gelden er voor roamingtarieven? Welke rechten heb ik als mijn vlucht geannuleerd wordt? Welke EU-subsidies kan mijn organisatie aanvragen? Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij de centrale voorlichtingsdienst Europe Direct.