Gå til hovedindholdet
EURES (EURopean Employment Services)
job i den europæiske_europæiske jobmobilitetsportal_den europæiske arbejdsmyndighed
Kom på Eures-jobmarkedet!

Find den bedst egnede kandidat blandt i de over 1 million CV'er, der er tilgængelige via Eures, og bliv synlig på markedet, ved at oprette din arbejdsgiverprofil på Eures.

Mug, Watch, and Planner Book on Brown Wooden Surface

Råd og tips

Det at finde medarbejdere fra et andet europæisk land kan være en vanskelig opgave, hvis man aldrig har prøvet det før. Hvor starter man? Hvad skal man overveje? Hvor kan man få hjælp og støtte?

EURES Targeted Mobility Schemes banner for Employers

EURES Targeted Mobility Schemes

Er du interesseret i at rekruttere medarbejdere med en bestemt profil, men har svært ved at finde dem i dit eget land? Tror du, at et multikulturelt europæisk team kan give din virksomhed større kant?

De seneste EURES-nyheder for arbejdsgivere

From Spain to Sweden: How EURES changed a tourism worker’s life
  • Nyhedsartikel

Fra Spanien til Sverige: Sådan var Eures med til at ændre mit liv

Adonis Pino Sánchez arbejder inden for turistbranchen. Om sommeren arbejder han på den svenske ø Öland og om vinteren på Icehotel i den nordligt beliggende landsby Jukkasjärvi. Han fortæller om sin rejse, og om hvordan Eures Spanien og Eures Sverige hjalp ham med at nå sit mål.

What to do when you feel overwhelmed at work
  • Nyhedsartikel

Hvad skal du gøre, når du føler dig presset på arbejdspladsen

På nutidens hektiske arbejdsmarked er det almindeligt at føle sig presset af kravet om at overholde deadlines, håndtere mange forskellige opgaver og opretholde et højt produktivitetsniveau. Her giver vi dig nogle strategier, der kan hjælpe dig med at håndtere presset.

Kommende arrangementer