Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπο
EURES (EURopean Employment Services)

Βοήθεια και Υποστήριξη

Σε αυτό το τμήμα βρίσκετε μια επιλογή των συχνότερων ερωτήσεων μαζί με τις απαντήσεις, καθώς και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας είναι χρήσιμες.

Εάν δεν βρείτε εδώ τις πληροφορίες που χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης (Helpdesk).

Δίκτυο EURES

Υπηρεσιεσ eures στο διαδικτυο

Κινητικοτητα εργασιασ

Βρειτε εργασια μεσω EURES

Βιογραφικο σημειωμα on-line

Εργοδοτεσ

Ενδειξεισ και συμβουλεσ για την ευρεση εργασιασ

Σημεια επαφησ τησ εε για τουσ πολιτεσ και τισ επιχειρησεισ

Ως υπήκοος κράτους μέλους της ΕΕ -ή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν ή της Νορβηγίας- έχετε ορισμένα δικαιώματα όταν πηγαίνετε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα για μετεγκατάσταση, διαμονή, σπουδές και άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για ζητήματα σχετικά με την ΕΕ, εξατομικευμένη βοήθεια ή συμβουλές για ειδικά θέματα σχετικά με την ΕΕ, ή λύση στο πρόβλημά σας σε επίπεδο ΕΕ, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σας παρέχει ταχεία και άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες που θα μπορούν να απαντήσουν στο αίτημά σας.

Το σημείο επαφής  της ΕΕ για πολίτες και επιχειρήσεις

Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-18:00 (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης)
Οι απαντήσεις μας δίνονται στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ιταλικά ή τα ισπανικά.

Ετοιμάζομαι να φύγω σε άλλη χώρα της Ευρώπης – πώς μπορώ να βγάλω άδεια διαμονής; Ποιοι κανόνες ισχύουν για τα τέλη περιαγωγής (roaming); Η πτήση μου ακυρώθηκε - ποια είναι τα δικαιώματά μου; Για ποιες ευρωπαϊκές επιδοτήσεις μπορώ να υποβάλω αίτηση; Για να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα, επικοινωνήστε με την κεντρική υπηρεσία πληροφόρησης του Europe Direct.