Gå til hovedindholdet
EURES (EURopean Employment Services)

Eures i dit land

Eures er et europæisk netværk af arbejdsformidlinger. Det omfatter alle EU-lande samt Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz.

Det Europæiske Koordineringsbureau (ECO)

På europæiske plan koordineres netværket af Det Europæiske Koordineringsbureau, der er oprettet under Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndighed. Det Europæiske Koordineringsbureau forvalter Euresportalen og webplatformen for europæiske online-jobdage.

Nationale koordineringsbureauer

Hvert land, der er medlem af netværket, har udpeget et nationalt koordineringskontor for Eures. Kontoret er ansvarligt for at koordinere det nationale netværk af medlemmer og partnere.

Euresmedlemmer og -partnere

Tjenesterne til jobsøgende og arbejdsgivere leveres af Eures' medlemmer og partnere.

De offentlige arbejdsformidlinger spiller en særlig rolle, da de som Euresmedlemmer deltager og leverer tjenester ligesom andre medlemmer. Udover de offentlige arbejdsformidlinger kan andre arbejdsformidlinger og organisationer, der leverer tjenester til jobsøgende og arbejdsgivere, også deltage enten som Euresmedlemmer eller -partnere. Det afhænger af, hvilken type tjenester de tilbyder.

Et Euresmedlem leverer alle Eurestjenesterne, mens en Eurespartner har et mere begrænset udbud af tjenester, afhængigt af organisationens størrelse eller arten af de andre tjenester, som den normalt leverer.

EC Yellow 25_#fff4bb
Find et Euresmedlem eller en Eurespartner

Find ud af, hvem de er, og hvordan du kontakter dem, ved at vælge et land via knappen nedenfor.