Skip to main content
EURES (EURopean Employment Services)
News article16 desember 2022European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion2 min read

På jakt etter jobb? TUI Musement deler sine beste råd

Som en del av en ny serie, snakker vi med europeiske arbeidsgivere for å finne deres beste råd til jobbsøkere. I denne artikkelen snakker vi med Joëlle Sabiti fra reiselivsselskapet TUI Musement.

Looking for a job? TUI Musement share their advice
Joëlle Sabiti

Om TUI Musement:

 • en del av TUI Group, verdensleder innen reiseliv
 • TUI Musement-delen av virksomheten fokuserer på turer og aktiviteter
 • begynte som en teknologioppstart kjent som Musement, før det ble en del av TUI Group i 2018.

Om Joëlle:

 • jobber for TUI Musement som rekrutteringspartner BeNe (Belgia og Nederland)
 • begynte i selskapet for tre år siden og er basert i Brussel
 • elsker jobben sin og beskriver den som «den perfekte blandingen mellom reise og oppdagelse av nye talenter»

For å finne ut hva TUI Musement ser etter hos sine søkere, stilte vi Joëlle noen spørsmål om hva som kjennetegner en god jobbsøknad. Les videre for å høre hva hun hadde å si.

Fra en arbeidsgivers perspektiv, hva skiller en god CV fra en dårlig?

En god CV er tydelig, strukturert og ideelt sett avgrenset til én side. Det er viktig at den er oppdatert og fri for skrivefeil. Den bør også fremheve kandidatens relevante erfaring og styrker med hensyn til den gjeldende stillingen.

Hva kan du gjøre for å gi et godt inntrykk på jobbintervjuet?

Førsteinntrykket er av avgjørende betydning. Enten intervjuet gjennomføres ansikt til ansikt eller på nett, er det viktig å ha på seg passende klær. Punktlighet er også vesentlig, siden det er et tegn på profesjonalitet. Til slutt er det viktig å være godt forberedt. Det vil si å lese nøye gjennom stillingsbeskrivelsen, undersøke selskapet, dets verdier, dets filosofi, dets sektor osv. Det kan også være lurt å forberede spørsmål du vil stille rekrutteringsansvarlig på dagen.

Hva er dine beste tips til personer som ønsker å søke arbeid innen ditt yrke eller sektor?

Vi ser etter folk som brenner for reiseliv, ønsker å jobbe i et internasjonalt miljø, setter kunden først og kan gi dem et smil om munnen. Mitt aller beste råd er å være deg selv, siden vi er et inkluderende selskap med kolleger fra hele verden.

Sjekker du kandidaters profiler på sosiale medier før ansettelse?

Vi konsulterer ikke de sosiale medienettverkene til kandidatene våre. For stillinger på våre reisemål er det ikke lenger obligatorisk med CV; her undersøker vi kandidatenes egnethet via flervalgsspørsmål. Når det gjelder stillinger ved hovedkontoret, gjennomgår vi både kandidatenes CV og følgebrev.

Hvilke råd har du til kandidater som søker fra andre land?

Vi rekrutterer kandidater til å jobbe på våre reisemål. Jeg er ansvarlig for Belgia og Nederland, men vi rekrutterer også kandidater fra Østerrike, Danmark, Tyskland, Polen og mange andre land. Mitt råd vil være å ta en titt på jobbsiden vår og LinkedIn-siden vår for å finne ut om våre mange jobbmuligheter. Vi ser etter hotellrepresentanter, barneklubbverter, treningsinstruktører, underholdningsartister, fotball- og svømmeinstruktører og medarbeidere på våre kontaktsentre.

Denne serien vil fortsette i løpet av de kommende månedene, så følg med på EURES-nyhetssiden for flere råd fra europeiske arbeidsgivere.

 

Relevante lenker:

TUI Group

TUI Group: Ledige stillinger

TUI Group: LinkedIn

 

Les mer:

Europeiske jobbdager

Finn EURES-rådgivere

Leve- og arbeidsvilkår i EURES-landene

EURES’ jobbdatabase

EURES’ tjenester for arbeidsgivere

EURES’ aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

EURES på Facebook

EURES på Twitter

EURES på LinkedIn

Nærmere opplysninger

Temaer
 • Råd og tips
 • Rekrutteringstrender
 • Sosiale medier
 • Ungdom
Relaterte seksjon(er)
Sektor
 • Accomodation and food service activities
 • Administrative and support service activities
 • Arts, entertainment and recreation
 • Education
 • Information and communication
 • Other service activities

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.