Gå til hovedindholdet
EURES (EURopean Employment Services)
Nyhedsartikel16. december 2022Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndighed, Generaldirektoratet for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion3 min læsetid

På udkig efter et job? TUI Musement giver gode råd

Som led i en ny serie taler vi med europæiske arbejdsgivere for at høre, hvad deres bedste råd er til jobsøgende. I denne artikel taler vi med Joëlle Sabiti fra turistvirksomheden TUI Musement.

Looking for a job? TUI Musement share their advice
Joëlle Sabiti

Om TUI Musement:

 • en del af TUI Group, en af de førende turistvirksomheder i verden
 • TUI Musement-delen af virksomheden fokuserer på ture og aktiviteter
 • startede som en teknologi-startup kaldet Musement, og blev en del af TUI Group i 2018.

Om Joëlle:

 • arbejder for TUI Musement som rekrutteringspartner for Belgien og Nederlandene
 • kom til virksomheden for tre år siden, i Bruxelles
 • elsker sit job og beskriver det som "den perfekte blanding mellem at rejse og opdage nye talenter".

For at finde ud af, hvad TUI Musement kigger efter hos ansøgerne, stillede vi Joëlle nogle spørgsmål om, hvad der gør en jobansøgning god. Læs videre for at høre, hvad hun sagde.

Fra en arbejdsgivers perspektiv, hvad får et godt CV til at skille sig ud fra et dårligt?

Et godt CV er klart, struktureret og ideelt set én side lang. Det er vigtigt, at det er opdateret og uden stavefejl. Det bør også fremhæve ansøgerens relevante erfaring og styrker i forbindelse med jobbet.

Hvad er de mest effektive måder at give et godt indtryk på ved en jobsamtale?

Det første indtryk er afgørende. Uanset om samtale finder sted personligt eller online, er påklædningen vigtig. Det er også vigtigt at være punktlig, da det er et tegn på professionalisme. Endelig er det afgørende at være velforberedt, læse jobbeskrivelsen omhyggeligt, undersøge virksomheden, dens værdier, filosofi, aktivitetsområde osv. Du kan også forberede spørgsmål på forhånd til at stille ved selve samtalen.

Hvad er dine bedste tips til en person, der søger job i dit fag eller din branche?

Vi er på udkig efter folk, der er passionerede omkring det at rejse, og som ønsker at arbejde i et internationalt miljø, sætter kunden i første række og kan møde kunderne med et smil. Mit bedste råd er at være dig selv, da vi er en inklusiv virksomhed med kolleger fra hele verden.

Tjekker du en ansøgers profil på de sociale medier inden ansættelsen?

Vi går ikke ind og kigger på vores ansøgeres sociale medienetværk. Til vores job på feriedestinationer er CV'er ikke længere obligatoriske, og vi screener ansøgerne ved hjælp af forhåndsudvælgelsesspørgsmål. Til stillingerne på vores hovedkontor analyserer vi CV'erne og ansøgningerne.

Hvilke råd har du til ansøgere fra andre lande?

Vi rekrutterer ansøgere til at arbejde på vores feriedestinationer. Jeg er ansvarlig for Belgien og Nederlandene, men vi ansætter også ansøgere fra Østrig, Danmark, Tyskland, Polen og mange andre lande. Mit råd er at tjekke vores karriere-webside og vores LinkedIn-side for at få mere at vide om de mange jobmuligheder hos os. Vi leder efter hotelreps, babyclub- og kids club-værter, fitnessinstruktører, entertainere, fodbold- og svømmeinstruktører og kontaktcentermedarbejdere.

Denne serie vil fortsætte i de kommende måneder, så hold øje med Eures' nyhedsside for at få flere gode råd fra europæiske arbejdsgivere.

 

Relevante links:

TUI Group

TUI Group: Jobmuligheder

TUI Group: LinkedIn

 

Læs mere:

Europæiske jobdage

Find Euresvejledere

Leve- og arbejdsvilkår i Eureslandene

Eures' jobdatabase

Eures' tjenester for arbejdsgivere

Eures' kalender over arrangementer

Kommende onlinearrangementer

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

Emner
 • Råd og tips
 • Rekrutteringstendenser
 • Sociale medier
 • Ungdom
Relaterede sektion(er)
Sektor
 • Accomodation and food service activities
 • Administrative and support service activities
 • Arts, entertainment and recreation
 • Education
 • Information and communication
 • Other service activities

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.