Preskoči na glavno vsebino
EURES (EURopean Employment Services)

Pravno obvestilo portala EURES

Izjava o omejitvi odgovornosti

Evropski organ za delo (ELA) vzdržuje to spletno mesto, da bi javnosti olajšal dostop do informacij o svojih pobudah in politikah Evropske unije na splošno. Naš cilj je, da so te informacije ažurirane in točne. Če bomo opozorjeni na napake, jih bomo poskušali odpraviti. Vendar ELA ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva v zvezi z informacijami na tem spletnem mestu.

Te informacije:

  • so le splošne in niso namenjene obravnavanju specifičnih okoliščin katerega koli posameznika ali subjekta,
  • niso nujno celovite, popolne, točne ali posodobljene,
  • včasih vključujejo povezave do zunanjih spletnih mest, nad katerimi ELA nima nadzora in zanje ne prevzema odgovornosti,
  • ne pomenijo strokovnega ali pravnega svetovanja (če potrebujete specifični nasvet, se vedno posvetujte z ustrezno usposobljenim strokovnjakom).

Upoštevajte, da ni mogoče zagotoviti, da dokument, ki je na voljo na spletu, natančno povzema uradno sprejeto besedilo. Verodostojen je samo Uradni list Evropske unije (tiskana izdaja ali od 1. julija 2013 elektronska izdaja na spletnem mestu EUR-Lex) in ta ima pravne učinke.

Prizadevamo si, da bi čim bolj zmanjšali motnje zaradi tehničnih napak. Vendar so bili nekateri podatki ali informacije na našem spletnem mestu morda ustvarjeni ali strukturirani v datotekah ali formatih, ki niso brez napak, zato ne moremo zagotoviti, da naše storitve zaradi takšnih težav ne bodo prekinjene ali bi težave nanje vplivale kako drugače. Organ ELA ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi s težavami, ki nastanejo zaradi uporabe tega spletnega mesta ali z njim povezanih zunanjih spletnih mest.

Namen te izjave o omejitvi odgovornosti ni omejiti odgovornost organa ELA v nasprotju z zahtevami iz nacionalne zakonodaje, ki se uporablja, niti izključiti odgovornost organa za zadeve, ki jih po navedeni zakonodaji ni mogoče izključiti.

Izjava o omejitvi odgovornosti za povezave do zunanjih spletnih mest

Spletno mesto lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest, nad katerimi organ ELA nima nadzora in zanje ne prevzema odgovornosti.

Kadar se obiskovalci spletnih mest organa ELA odločijo, da bodo sledili povezavi do katerega koli zunanjega spletnega mesta, zanje veljajo politiki o piškotkih in o varstvu podatkov ter pravna politika zadevnega zunanjega spletnega mesta.

Organ ELA ne nadzoruje izpolnjevanja upoštevnih zahtev glede varstva podatkov in dostopnosti zunanjih spletnih mest, do katerih vodijo povezave z njegovega spletnega mesta, odgovornost za to ima izključno zunanje spletno mesto.

Izjava o omejitvi odgovornosti v zvezi z odobritvijo

Namen navedenih povezav, ki obiskovalca vodijo s spletnega mesta organa ELA do katerega koli specifičnega zunanjega vira, spletne storitve ali spletnega mesta, je obogatiti informacije, ki so na voljo na spletnih mestih organa ELA, in pomagati obiskovalcem do navedenih spletnih mest.

Čeprav organ ELA navaja povezave do zadevnih zunanjih virov, spletnih storitev ali spletnih mest, to ne pomeni, da potrjuje navedene vire, informacije teh virov ali organizacije, ki imajo v lasti zadevna zunanja spletna mesta.

Politika o varstvu osebnih podatkov

Evropska unija je zavezana varstvu osebnih podatkov uporabnikov. Politika o varstvu osebnih podatkov velja za spletna mesta Evropske unije z domeno europa.eu.

Politika o varstvu osebnih podatkov

Obvestilo o avtorski pravici

Avtorska pravica © za celotno vsebino tega spletnega mesta, razen če je navedeno drugače: Evropski organ za delo (ELA).

Ponovna uporaba je dovoljena, če je organ ELA naveden kot vir informacij.

Za posamezne dokumente lahko za splošno načelo ponovne uporabe, navedeno zgoraj, veljajo specifične določbe, navedene v posameznih obvestilih o avtorski pravici. Uporabnikom svetujemo, da preberejo omenjena posamezna obvestila o avtorski pravici.

Logotipa organ ELA in mreže EURES sta v izključni lasti Evropskega organa za delo (ELA), uporaba logotipov pa je brez njegovega predhodnega pisnega dovoljenja prepovedana.