Ugrás a fő tartalomra
EURES (EURopean Employment Services)
Sajtócikk2018. február 8.Európai Munkaügyi Hatóság, A Foglalkoztatás, a Szociális Ügyek és a Társadalmi Befogadás Főigazgatósága

Hogyan használható ki leginkább a Drop’pin@EURES?: szervezetek

A Drop’pin@EURES szolgáltatások széles palettáját kínálja a vállalkozások és szervezetek számára. De hogyan hozható ki belőlük a legtöbb? Legújabb cikkünkben erre adunk tippeket...

How to get the most out of Drop’pin@EURES: organisations
EURES

Fiók létrehozása

Ha még nincs EURES fiókja, ez az első logikus lépés. Szánjon rá néhány percet egyszerű online adatlapunk kitöltésére és ezért cserébe az Ön szervezete máris élvezheti a Drop’pin@EURES’s által kínált előnyök teljes skáláját.

Álláshirdetés feladása

A folyamat minden ország esetében más, de a kiindulópont ugyanaz. A legördülő mezőben válassza ki az országát, majd kövesse a megjelenő linkeket. Ha a Drop’pin@EURES oldalán hirdet meg egy álláslehetőséget, egy helyen összegyűjtve éri el a potenciális fiatal munkavállalókat szerte Európában.

Fiataloknak szóló lehetőségek meghirdetése

A Drop’pin@EURES oldalán meghirdetett fiataloknak szóló lehetőségek között szerepelhetnek tanulószerződéses gyakorlati képzések, gyakornoki programok, nyelvtanfolyamok, e-tanulási kurzusok, önkéntes munka, vállalkozástámogatás és még sok egyéb. A hirdetések elhelyezhetők manuálisan (ezt kisebb szervezetek vagy egyéni lehetőségek esetében ajánljuk) vagy közvetlenül a vállalkozás vagy szervezet honlapjáról átvéve (ez nagyobb szervezetek vagy együttes lehetőségek esetén ajánlott). Álláshirdetések esetén, ha fiataloknak szóló lehetőségeket a Drop’pin@EURES felületén jelenteti meg, ennek nagy előnye, hogy készen várja őket az a fiatal célközönség, aki éppen az Önéhez hasonló lehetőségeket keres.

Pályázók keresése és nyitott pozíciók betöltése

Ha megjelentetett egy álláshirdetést vagy lehetőséget, a Drop’pin@EURES lehetővé teszi, hogy rákeressen a lehetséges pályázókra, akik megfelelnek az Ön igényeinek. Megtekintheti önéletrajzaikat, képességeiket és tapasztalataikat és megtalálhatja a tökéletes új munkavállalót.

Érdekes cikkek és hasznos tanácsok böngészése a hírarchívumban

A Drop’pin@EURES Hírek rovata sok hasznos tanácsot, útmutatást és bepillantást nyújtó cikket kínál a legfontosabb HR és menedzsment témákban. Kezdve attól, hogy a kulturális különbségek miért jelentenek értéket egy cég számára, egészen odáig, hogy hogyan teremthetünk virágzó munkahelyet, sokféle témát felölel és hasznos forrásként szolgál a cégek és szervezetek számára látókörük tágítására.

Az első EURES-állásod és a Reactivate felfedezése

A Drop’pin@EURES nem csak a saját maga által kínált lehetőségeknek ad otthont; olyan kezdeményezéseket és szolgáltatásokat is támogat, mint Az első EURES-állásod és a Reactivate. Mindkettő célzott mobilitási program, amely segíti a szervezeteket és vállalkozásokat, hogy képzett munkaerőt találjanak más uniós tagállamokból a náluk hiányzó képességek pótlására. Ha nehezen talál munkavállalót egy bizonyos tudáskészlettel a saját országában, akkor Az első EURES-állásod és a Reactivate a megoldás.

További információ:

Többet szeretne tudni a Drop’pin@EURES-ről és hogy mit tud ajánlani az olyan szervezeteknek vagy vállalkozásoknak, mint az Öné? Látogasson el a Drop’pin@EURES honlapjára vagy olvassa el az alábbi kiadványokat:

Induljon el a Drop’pin@EURES-szel és tegye közzé fiataloknak szóló lehetőségeit percek alatt

Vállalkozások és szervezetek: tudjon meg többet

Képzési szolgáltatók: tudjon meg többet

 

Kapcsolódó linkek:

Drop’pin@EURES

Fiataloknak szóló lehetőségek

lehetséges pályázók keresése

hírek rovat

„Az első EURES-állásod”

Reactivate

Induljon el a Drop’pin@EURES-szel és tegye közzé fiataloknak szóló lehetőségeit percek alatt

Vállalkozások és szervezetek: tudjon meg többet

Képzési szolgáltatók: tudjon meg többet

 

További információk:

Európai Foglalkoztatási Napok

Drop’pin@EURES

Az Ön EURES-tanácsadója

Élet- és munkakörülmények az EURES-országokban

EURES állásadatbázis

Az EURES szolgáltatásai munkaadóknak

EURES rendezvénynaptár

Közelgő online események

Az EURES a Facebook-on

Az EURES a Twitter-en

Az EURES a LinkedIn-en

Témák
Üzlet / VállalkozásKülső érintettek
Kapcsolódó szakasz(ok)
Súgó és támogatás
Ágazat
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.