Siirry pääsisältöön
EURES (EURopean Employment Services)
Uutisartikkeli17. heinäkuuta 2017Euroopan työviranomainen, Työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto

Tule tapaamaan Espanjan EURES-tiimiä

”Mitä EURES oikein tarkoittaa?””Espanjan EURES - keitä he ovat?””Mitä he tekevät ja miten he voivat auttaa juuri minua?”

Meet the EURES Spain team!
EURES Spain

Jos olet miettinyt vastausta johonkin edellä olevista kysymyksistä, sinun kannattaa jatkaa lukemista. Espanjan EURES-tiimi on äskettäin julkaissut lyhyen videon, jolla esitellään tiimin jäseniä ja EURES-verkostoa Espanjassa asuville ihmisille.

Dynaamisen videon avulla pyritään tavoittamaan ne, jotka eivät vielä tunne EURES-verkostoa ja sen tarjoamia palveluja. Video on saatavilla Espanjan EURESin sosiaalisessa mediassa. Se antaa työnhakijoille mahdollisuuden ”tavata” EURES-neuvojia ja koko Espanjan EURES-verkoston työntekijöitä.

Video avaa ovet laajaan organisaatioon ja esittelee kulissien takana olevat oikeat ihmiset eli ne, joiden tehtävänä on antaa tukea, neuvoja ja apua työn hakemisessa Euroopasta. Noin sata ihmistä on  mukana verkossa olevalla videolla ja kampanjasivustolla ja esittää niillä kommentteja.

Espanjan EURES-tiimi toivoo, että käyttämällä tällaista suosittua ja visuaalista viestintämuotoa se saa yhteyden entistä laajempaan yleisöön ja pystyy viestimään paljon henkilökohtaisemmin sekä antamaan verkostosta helposti lähestyttävän ja ystävällisen kuvan.

”Tämä on loistava ja epävirallinen tapa esitellä Espanjan EURESin taustalla olevaa ihmisverkostoa, ja se tuo meidät lähemmäs ihmisiä”, sanoo EURES-neuvoja Sonia Carné Padilla.

Tällainen viestintä näyttää toimivan hyvin, ja videota onkin katsottu jo yli 1 200 kertaa Espanjan EURESin  Facebook-sivuilta. Videota jaetaan edelleen internetissä, ja tiimi on vakuuttunut siitä, että sen viesti tavoittaa ne, jotka haluavat aloittaa uuden elämän ulkomailla. Facebook-kampanjan avulla tavoitettiin yli 8 300 ihmistä, joista 72 prosenttia oli naisia ja 24 prosenttia miehiä. Aktiivisin ikäryhmä oli 25–34-vuotiaat ja toiseksi aktiivisin 45–54-vuotiaat.

Kuten videolla kerrotaan, Espanjan EURES-verkoston tavoitteena on helpottaa vapaata liikkuvuutta työntekoa varten EU:n jäsenvaltioissa. Videolla mainittuihin palveluihin kuuluu avustaminen pätevyyden tunnustamisessa, tuki veroasioiden järjestämisessä sekä sen varmistaminen, että työnhakijat tuntevat oikeutensa aloittaessaan työn uudessa yrityksessä ja uudessa maassa.

Eikä tässä vielä kaikki! Jos haluat lisätietoa EURESista ja siitä miten se voi auttaa työnhakijoita ja työnantajia, ota yhteyttä oman maasi EURESiin jo tänään!

 

Asiaan liittyviä linkkejä

Linkki Espanjan EURESin videoon

Espanjan EURESin Facebook-sivusto

 

Lisätietoja:

Hae EURES-neuvojaa

Elin- ja työolot EURES-maissa

EURESin työpaikkatietokanta

EURES-palvelut työnantajille

EURESin tapahtumakalenteri

Tulevat online-tapahtumat

EURES Facebookissa

EURES Twitterissä

EURES LinkedInissä

EURES Google+

Tiedot

Aiheet
EURESin paras käytäntöTyömarkkinauutiset/liikkuvuusuutisetRekrytointitrenditSosiaalinen mediaNuoriso
Aiheeseen liittyvä(t) osio(t)
Apu ja tukiAsuminen ja työskentely
Sektori
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.