Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπο
EURES (EURopean Employment Services)

Νέα

Αποποίηση ευθυνών

Τα άρθρα προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες της πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τη συζήτηση. Το περιεχόμενό τους δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής Εργασίας (ELA) ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, το EURES και το ELA δεν υποστηρίζουν ιστοτόπους τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.

Φιλτράρισμα ανά

Νέα (382)

RSS
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 10
How to use European Job Days to find work abroad
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πώς να αξιοποιήσετε τις ευρωπαϊκές ημερίδες για την απασχόληση για να βρείτε εργασία στο εξωτερικό

Οι αναζητούντες εργασία μπορούν να διερευνήσουν μια πληθώρα ευκαιριών εργασίας σε 31 χώρες. Κάθε χρόνο διεξάγονται σχεδόν 35 ευρωπαϊκές ημερίδες για την απασχόληση, ενώ από το 2013 έχουν δημοσιευθεί πάνω από 35 000 προσφορές εργασίας.

From Spain to Sweden: How EURES changed a tourism worker’s life
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Από την Ισπανία στη Σουηδία: Πώς το EURES άλλαξε τη ζωή ενός εργαζομένου στον κλάδο του τουρισμού

Ο Adonis Pino Sánchez εργάζεται στον τομέα του τουρισμού. Το καλοκαίρι εργάζεται στο σουηδικό νησί Öland και τον χειμώνα στο Icehotel, στο βόρειο χωριό Jukkasjärvi. Μιλά για το ταξίδι του και για τον τρόπο με τον οποίο το EURES Ισπανίας και το EURES Σουηδίας τον βοήθησαν να φτάσει εκεί.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πώς να αντιμετωπίσετε το πολιτισμικό σοκ και τη νοσταλγία για την πατρίδα: συμβουλές για την προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον

Όταν οι άνθρωποι μετακομίζουν σε μια άλλη χώρα, μπορεί να βιώσουν απροσδόκητα συναισθήματα, όπως πολιτισμικό σοκ και νοσταλγία για την πατρίδα. Ακολουθούν συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τα ξεπεράσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε στο εξωτερικό.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πώς να δημιουργήσετε μια συναρπαστική παρουσίαση προώθησης ως απόφοιτος που αναζητά εργασία

An elevator pitch is a short and catchy introduction of yourself, your product, or your idea that can grab the attention of your audience. In this article we provide guidance to recent graduates on how to craft a compelling elevator pitch to present themselves to potential employers.

AI skills for tomorrow: A guide to upskilling in the digital age
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Δεξιότητες ΤΝ για το αύριο: Οδηγός για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων στην ψηφιακή εποχή

Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας, η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) μετασχηματίζει τον τρόπο που εργαζόμαστε. Για να παραμείνουν ανταγωνιστικά, τα άτομα που αναζητούν εργασία χρειάζονται βασικές δεξιότητες ΤΝ. Με τον παρόντα οδηγό σάς παρέχουμε πληροφορίες και πόρους για να αναβαθμίσετε τις δεξιότητες ΤΝ και να αυξήσετε την απασχολησιμότητά σας στην ψηφιακή εποχή.

Five ways AI can help your job search
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πέντε τρόποι με τους οποίους η ΤΝ μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας

Στον δυναμικό κόσμο της αναζήτησης εργασίας, η ΤΝ αναδεικνύεται σε ισχυρό σύμμαχο για τα πρόσωπα που αναζητούν εργασία, βοηθώντας τα να βρουν τον δρόμο τους στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Μάθετε πώς η ΤΝ μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση μιας νέας θέσης εργασίας.

What to do when you feel overwhelmed at work
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Τι να κάνετε όταν νιώθετε υπερβολικά πιεσμένοι στην εργασία σας

Στον σημερινό ταχέως εξελισσόμενο κόσμο της εργασίας, νιώθουμε συχνά ότι πιεζόμαστε υπερβολικά για να τηρούμε προθεσμίες, να διεκπεραιώνουμε πολλαπλά καθήκοντα και να διατηρούμε την παραγωγικότητά μας σε υψηλά επίπεδα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικές στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε.

How to turn your home into the ultimate workplace
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πώς να μετατρέψετε το σπίτι σας στον ιδανικό χώρο εργασίας

Πολλοί από εμάς χρειάστηκε να προσαρμόσουμε τα σπίτια μας για να μπορέσουμε να εργαστούμε εξ αποστάσεως. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται κάποιες δυσκολίες, καθώς η φυσική διαμόρφωση των σπιτιών μας δεν είναι κατάλληλη για να λειτουργούν ως χώροι εργασίας. Ακολουθούν τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας στον ιδανικό χώρο εργασίας.