Ugrás a fő tartalomra
EURES (EURopean Employment Services)
Sajtócikk2018. június 6.Európai Munkaügyi Hatóság, A Foglalkoztatás, a Szociális Ügyek és a Társadalmi Befogadás Főigazgatósága

Lépésenkénti útmutató a megfelelő jelölt megtalálásához

Az EURES portál több mint 350 000 regisztrált önéletrajzhoz nyújt hozzáférést a vállaltok számára, és a megfelelő jelölt kikeresése még soha nem volt ilyen egyszerű.

A step-by-step guide to finding the right candidate
EURES

Ha még nem ismeri ki magát teljesen a portálon vagy az informatikában kevéssé jártas, a segítség kéznél van egy EURES videó formájában.

A „Jelöltek keresése” című oktatófilm alig hosszabb két percnél, és lépésekre bontva mutatja be a megfelelő jelölt EURES portálon való keresésének egész folyamatát.

A videó világos és egyszerű instrukciókkal, képernyőképek kíséretében ismerteti a weboldal funkcióit, így amikor majd keresést végez, fel fogja ismerni az egyes részeket és tudni fogja, mi a teendője és mi a következő lépés.

A videóból azt is megtudja, hol és hogyan kell bejelentkezni, hogyan lehet foglalkozás, nyelvtudás vagy jogosítvány szerinti keresést végezni, és relevánsabb találatok érdekében hogyan lehet részletesebb kritériumok megadásával szűkíteni a keresést.

A videó segít orientálódásában, s lehetővé teszi, hogy a lehető leghatékonyabban használja a „Jelöltek keresése” részt, azaz, hogy gyorsan és egyszerűen betölthesse a megüresedett álláshelyet.

Tekintse meg a videót most, nyerjen betekintést az EURES portálra, és találja meg még ma potenciális alkalmazottját!

 

Kapcsolódó linkek:

EURES Foglalkoztatási Mobilitás Portál – „Jelöltek keresése" oktatófilm 2017

 

További információ:

Európai Foglalkoztatási Napok

Drop’pin@EURES

Az Ön EURES tanácsadója

Élet- és munkakörülmények az EURES országokban

EURES Állásadatbázis

Az EURES szolgáltatásai munkaadóknak

EURES rendezvénynaptár

Közelgő online események

Az EURES a Facebookon

Az EURES a Twitteren

Az EURES a LinkedInen

Témák
Üzlet / VállalkozásKülső EURES hírekHírek/jelentések/statisztikaToborzási trendek
Kapcsolódó szakasz(ok)
Súgó és támogatás
Ágazat
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.