Skip to main content
EURES (EURopean Employment Services)
News article6 desember 2018European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion1 min read

Eures podcast 1: Fransk jobbsøker får jobb i reiselivet i Slovenia takket være et Eures-arrangement

På nettarrangementet Seize the Summer with Eures 2018...

EURES podcast 1: French jobseeker finds work in Slovenia's tourism industry thanks to EURES event

På nettarrangementet Seize the Summer with Eures 2018 deltok arbeidsgivere fra reiselivsbransjen i Kroatia, Portugal, Slovenia, Spania, Frankrike, Italia, Hellas, Malta og Kypros. Jobbsøkere fra alle EU- og EØS-land deltok. Nastja er Eures-rådgiver i Slovenia og hjalp til med koordineringen av arrangementet. Det var takket være henne at Clément, en jobbsøker fra Frankrike som deltok på arrangementet, fant jobb på et hotell i Slovenia. Lytt til Nastja, Clément og Teja, som representerer LifeClass Hotels & Spa, en arbeidsgiver som deltok på arrangementet, mens de snakker om hva de har opplevd.

Nærmere opplysninger

Temaer
  • Business /Entreprenørskap
  • Jobbdager/arrangementer
Relaterte seksjon(er)

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.