Direct la conținutul principal
EURES (EURopean Employment Services)
Știre8 aprilie 2020Autoritatea Europeană a Muncii, Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune1 min de lectură

COVID-19

Într-un moment în care COVID-19 afectează întreaga UE, Comisia Europeană coordonează un răspuns european comun la epidemia de COVID-19 pentru a consolida sectoarele de sănătate publică și a atenua impactul socioeconomic în UE.

COVID-19

Într-un moment în care COVID-19 afectează întreaga UE, Comisia Europeană coordonează un răspuns european comun la epidemia de COVID-19 pentru a consolida sectoarele de sănătate publică și a atenua impactul socioeconomic în UE. Mobilizăm toate mijloacele care ne stau la dispoziție pentru a ajuta statele membre ale UE să-și coordoneze răspunsurile naționale. Ultimele știri publicate de Comisie despre COVID-19 se găsesc aici.

Se iau măsuri ferme pentru a limita răspândirea virusului. Comisia este conștientă de impactul închiderii frontierelor asupra liberei circulații a lucrătorilor și în special a celor care fac naveta regulat în alt stat membru al UE pentru a ajunge la locul de muncă. Din acest motiv, Comisia a emis noi orientări practice ca să se asigure că lucrătorii mobili din UE, în special cei care exercită ocupații critice în lupta împotriva pandemiei provocate de coronavirus, pot ajunge la serviciu. Mai multe informații se găsesc aici.

Rămâneți sănătoși și aveți grijă!

Secțiuni aferente

Disclaimer

Articolele sunt menite să ofere utilizatorilor portalului EURES informații despre subiecte și tendințe actuale și să stimuleze discuțiile și dezbaterile. Conținutul acestora nu reflectă neapărat punctul de vedere al Autorității Europene a Muncii (ELA) sau al Comisiei Europene. În plus, EURES și ELA nu aprobă site-urile web ale terților menționate mai sus.