Gå til hovedindholdet
EURES (EURopean Employment Services)
Nyhedsartikel8. april 2020Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndighed, Generaldirektoratet for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion1 min læsetid

COVID-19

På et tidspunkt, hvor hele EU er påvirket af covid-19, >Europa-Kommissionen koordinerer en fælles europæisk reaktion på udbruddet af covid-19 for at styrke vores offentlige sundhedssektorer og afbøde de socioøkonomiske konsekvenser i EU.

COVID-19

På et tidspunkt, hvor hele EU er påvirket af covid-19, >Europa-Kommissionen koordinerer en fælles europæisk reaktion på udbruddet af covid-19 for at styrke vores offentlige sundhedssektorer og afbøde de socioøkonomiske konsekvenser i EU. Vi mobiliserer alle de midler, vi har til rådighed, for at hjælpe EU's medlemsstater med at koordinere deres nationale indsats. Klik her for at se alle de seneste nyheder om covid-19 fra Kommissionen.

Der gøres kraftige tiltag for at begrænse spredningen. Kommissionen er klar over grænselukningernes indvirkning på arbejdstagernes frie bevægelighed, og navnlig for dem, der regelmæssigt pendler til en anden EU-medlemsstat for at arbejde. Kommissionen har derfor udsendt en ny praktisk vejledning for at sikre, at mobile arbejdstagere i EU, navnlig arbejdstagere i kritiske erhverv i kampen mod coronavirus-pandemien, kan komme frem til deres arbejdsplads. Du kan finde mere information her.

Vi håber, I passer på jer selv og holder jer raske.

Relaterede sektion(er)

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.