Ugrás a fő tartalomra
EURES (EURopean Employment Services)

Europass

Miben segíthet Önnek az új Europass?

Az Europass a tanulás és a fejlődés egyes szakaszainak nyilvántartását segítő online eszközök és információk ingyenesen elérhető tárháza.

Az Europass az Ön személyes eszköztára, ahol egy helyen rögzítheti a tanulmányai, a munkája, vagy a személyes fejlődése során szerzett tapasztalatait és eredményeit. Különféle önéletrajzokat és kísérőleveleket hozhat létre, megtanulhatja, hogyan ismertesse készségeit és képesítéseit, illetve kezelheti a kapcsolódó dokumentumokat.

Ismerje meg az Europass által kínált eszközöket:

  • Europass profil: bemutathatja készségeit, érdekes fejlődési és tanulási lehetőségekre találhat, kezelheti jelentkezéseit, valamint különféle önéletrajzokat és kísérőleveleket hozhat létre;
  • Europass digitális okmányok: digitális diplomákat, bizonyítványokat és igazolásokat kaphat kézhez oktatási és képzési intézményektől, és ezeket meg is oszthatja. Ez egy ingyenes és biztonságos online rendszer;
  • Adatait egyszerűen továbbíthatja az EURES-től Europass profiljának létrehozása érdekében, illetve az EURES-hez az elérhető álláshelyek böngészése céljából;
  • Hasznos információk, valamint az uniós intézményekhez és nemzeti szolgálatokhoz vezető hasznos linkek segítik az Ön fejlődését és ismereteinek bővítését.

Az oktatási szolgáltatók, az ifjúságsegítők, a politikai döntéshozók, a pályaorientációs szakemberek és a munkáltatók is találhatnak olyan releváns Europass szolgáltatásokat, amelyek előnyösek lehetnek számukra.

Fedezze fel az Europass-t és turbózza fel karrierjét!

Tegye meg a következő lépést, hozza létre Europass profilját, hogy a lehető legjobban kihasználhassa az Europass által kínált szolgáltatásokat.