Siirry pääsisältöön
EURES (EURopean Employment Services)

Europass

Miten uusi Europass palvelee?

Europass on maksuton työkalu- ja tietopaketti verkossa. Sen avulla pidät hallinnassa kaikki oppimisessa ja taitojesi kehittämisessä ottamasi askeleet.

Voit hyödyntää Europassia työkalupakkina, jonka avulla tallennat kaikki opiskeluun, työhön tai elämänkokemuksiin liittyvät tapahtumat ja saavutukset samaan paikkaan. Voit laatia erilaisia ansioluetteloita ja saatekirjeitä, oppia, miten tuot parhaiten esiin oman osaamisesi ja tutkintosi, sekä hallinnoida niihin liittyviä asiakirjoja.

Tutustu kaikkiin Europassin käyttöösi tarjoamiin välineisiin:

  • Europass-profiilissa voit kertoa osaamisestasi, löytää kiinnostavia kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia, hallinnoida hakemuksiasi ja luoda erilaisia ansioluetteloita ja saatekirjeitä.
  • Europassin digitaalisten todistusten ympäristön avulla vastaanotat ja jaat digitaalisesti tiedot oppilaitosten myöntämistä suorituksista, todistuksista ja tutkinnoista. Verkkojärjestelmä on ilmainen ja turvallinen.
  • Tietoja on helppo siirtää EURES-palvelusta Europass-profiilin luomista varten ja toisinpäin EURESissa tarjolla olevien työpaikkojen etsimiseksi.
  • Hyödyllisiä tietoja sekä linkkejä niin EU:n kuin eri maiden palveluihin, jotka tukevat taitojesi kehitystä tai opintopolkuasi.

Europass-palveluista on hyötyä myös koulutuksen tarjoajille, nuorisotyöntekijöille, päätöksentekijöille, uraneuvonnan ammattilaisille ja työnantajille.

Tutustu nyt Europassiin ja anna urallesi vauhtia!

Ota seuraava askel ja luo profiili saadaksesi Europassista kaiken hyödyn.