Skip to main content
EURES
News article8 januar 2021European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Hva bevegelsesfrihet betyr for arbeidsgiverne: R2M Solution

Som en del av feiringen av 25-jubileet til EURES ble arbeidsgivere bedt om å dele sine EURES-historier i bytte mot sjansen til å vinne flotte premier. I løpet av de nærmeste få månedene vil vi presentere vinnerne og deres erfaringer.

What freedom of movement means to employers: R2M Solution
Régis Decorme

Hva betyr bevegelsesfrihet for virksomheten din?

Det var spørsmålet som #EURES25-konkurransen ba arbeidsgivere fra hele Europa svare på. Arbeidsgivere ble bedt om å sende et bilde som viser hva bevegelsesfrihet betyr for virksomhetene sine og premiene til vinnerne omfatter kuponger til en verdi av €500.

Mange av arbeidsgiverne sendte også med billedtekster der de reflekterer over hvordan EURES-programmer som Europeiske jobbdager (på nett), Din første EURES-jobb Reactivate har hjulpet bedriftene deres å ha fordeler av bevegelsesfrihet ved å hjelpe dem til å rekruttere kandidater fra hele EU.

De tre konkurransevinnerne ble offentliggjort under en premieseremoni ved EURES 25-årsjubileum i Brussel 30. januar. Den første av disse vinnerne var R2M Solution, et konsulentselskap med fire avdelinger over hele Europa. Dette er deres historie.

Navn på arbeidsgiver:

R2M Solution

Profil:

R2M Solution er et europeisk forsknings- og konsulentselskap, etablert i Italia i 2012. Siden da har det vokst til å omfatte over 50 ansatte i fire land. R2Ms team er virkelig internasjonalt og noen av de ansatte har hatt fordeler av EUs mobilitetsordning ‘Reactivate’ som hjelper jobbsøkere over 35 år med å finne arbeid i utlandet i EU.

Konkurransebidrag:

Som sitt bidrag til #EURES25-konkurransen sendte R2M bildet ovenfor sammen med følgende billedtekst:

“Kan du gjette hvor mange nasjonaliteter som er representert her?

Dette er et bilde av selskapet mitt – R2M Solution – under et julemøte i Pavia, Italia, 18 desember 2019.

R2M – Research to Market – er et integrert og tverrfaglig konsulentselskap som ble grunnlagt i 2012, som har vokst til mer enn 50 personer etablert i fire avdelinger i Italia, Spania, Frankrike og Storbritannia, med 14 nasjonaliteter representert (Italia, Frankrike, Spania, USA, Brasil, Venezuela, Nederland, Argentina, Egypt, India, Portugal, Storbritannia, Israel og Kina).

Vi er dypt involvert i EUs forskning og innovasjon, og derfor er "bevegelsesfrihet" en viktig verdi for vår virksomhet. To av de ansatte har allerede søkt og hatt fordel av EUs mobilitetsordning ‘Reactivate’.”

Sendt inn av Régis Decorme, administrerende partner i den franske avdelingen av R2M Solution

En søsterkonkurranse har også blitt lansert for jobbsøkere, som utfordrer dem til å dele sine EURES-historier. Premien omfatter et språkkurs og opplæring i å gjøre seg tiltrekkende på arbeidsmarkedet til en verdi av €500.

Se etter artikler om de tre jobbsøkerne som vant i tillegg til andre artikler som profilerer de andre to arbeidsgiverne som vant på EURES -portalen i de kommende månedene.

#EURES25-konkurransen var en del av en løpende kampanje for å fremme og feire EURES’ 25-årsjubileum. Siden lanseringen i 1994 har EURES vokst til å omfatte 32 land og over 1000 rådgivere. Per dags dato er det registrert over 3 millioner jobbmuligheter og 15 800 arbeidsgivere på Jobbmobilitetsportalen EURES.

I det man ser fram til de neste 25 årene med tjenesten, vil nettverket sette tempoet for å sikre at mange potensielle arbeidssøkere og arbeidsgivere er klar over EURES, hva den står for og hvordan den kan støtte dem i deres livsreise eller i deres ansettelsesprosesser.

 

Relevante lenker:

R2M Solution

Reactivate

Jobbmobilitetsportalen EURES

 

Les mer:

Europeiske jobbdager

Drop’pin@EURES

Finn EURES-rådgivere

Leve- og arbeidsvilkår i EURES-land

EURES' jobbdatabase

EURES' tjenester for arbeidsgivere

EURES' aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

EURES på Facebook

EURES på Twitter

EURES på LinkedIn

Nærmere opplysninger

Temaer
Business /EntreprenørskapJobbdager/arrangementerNyheter/rapporter/statistikkRekrutteringstrenderSuksesshistorierUngdom
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.