Siirry pääsisältöön
EURES
Uutisartikkeli6. kesäkuuta 2018Euroopan työviranomainen, Työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto

Vaiheittain etenevät ohjeet oikean ehdokkaan löytämiseen

EURES-portaalin kautta yritykset voivat tutustua yli 350 000 rekisteröityyn ansioluetteloon, ja parhaan ehdokkaan löytäminen tutkimalla niitä on helpompaa kuin koskaan ennen.

A step-by-step guide to finding the right candidate
EURES

Ellet vielä osaa käyttää portaalia täydellisesti tai jos tunnet, että tekniset taitosi eivät ehkä ole paremmasta päästä, voit saada opastusta EURESin videon avulla.

“Find Candidates Tutorial”-video kestää vain kaksi minuuttia. Sen tarkoituksena on opastaa katsojia esittelemällä, miten hakuprosessi soveltuvimpien ehdokkaiden löytämiseksi EURES-portaalissa etenee askel askeleelta.

Videossa esitellään selkeästi ja yksinkertaisesti - myös kuvakaappauksin - verkkosivun eri toimintoja. Kun sitten teet omia hakuja, tunnistat jokaisen osion ja tiedät tarkoin, mitä tehdä ja minne siirtyä seuraavaksi.

Opit, miten ja missä kirjaudutaan, miten tehdään haku ammatin, kielitaidon tai ajokortin perusteella, ja miten hakukriteerejä tarkennetaan, jotta tulokset vastaisivat hakemaasi vieläkin paremmin.

Video auttaa sinua orientoitumaan ja saamaan parhain mahdollinen irti Etsi hakijoita -osiosta, mikä tarkoittaa, että voit viedä sinne tietoja mistä tahansa vapaasta työpaikasta nopeasti ja helposti.

Katso video ohjaa sinut EURES-portaaliin etsimään mahdollisia työntekijöitä jo tänään!

 

Asiaan liittyviä linkkejä

EURES Ammatillisen liikkuvuuden portaali – ”Etsi hakijoita” – Esittelyvideo

 

Lisätietoja:

Euroopan työpaikkapäivät

Drop’pin@EURES

Löydä EURES-neuvonantaja

Työ- ja elinolot EURES-maissa

EURESin Avoimien työpaikkojen tietokanta

EURES-palvelut työnantajille

EURESin Tapahtumakalenteri

Tulevat verkkotapahtumat

EURES Facebookissa

EURES Twitterissä

EURES LinkedInissä

Aiheet
Liiketoiminta / YrittäjyysUlkoiset EURES-uutisetUutiset/raportit/tilastotRekrytointitrendit
Aiheeseen liittyvä(t) osio(t)
Apu ja tuki
Sektori
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.