Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπο
EURES
Ειδησεογραφικό άρθρο6 Ιουνίου 2018Ευρωπαϊκή Αρχή Εργασίας, Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης

Ένας οδηγός βήμα-προς-βήμα για την αναζήτηση του κατάλληλου υποψηφίου

Η πύλη EURES παρέχει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε περισσότερα από 350.000 καταχωρισμένα βιογραφικά καθιστώντας πλέον την αναζήτηση του ιδανικότερου υποψηφίου ευκολότερη από ποτέ.

A step-by-step guide to finding the right candidate
EURES

Σε περίπτωση που δεν έχετε εξοικειωθεί ακόμη πλήρως με την πύλη, ή δεν θεωρείτε ότι διαθέτετε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, η πύλη EURES έχει δημιουργήσει ένα βίντεο για να σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Το εκπαιδευτικό βίντεο «Εύρεση υποψηφίων» διαρκεί λίγο περισσότερο από δύο λεπτά και σας καθοδηγεί βήμα-προς-βήμα καθόλη τη διαδικασία αναζήτησης και ανεύρεσης κατάλληλων υποψηφίων μέσω της πύλης EURES.

Το βίντεο σάς εξηγεί λεπτομερώς τις λειτουργίες της ιστοθέσης παρέχοντάς σας σαφείς και απλές οδηγίες που συνοδεύονται από στιγμιότυπα οθόνης, έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή να πραγματοποιήσετε τη δική σας αναζήτηση να αναγνωρίζετε την κάθε ενότητα και να ξέρετε επακριβώς τι πρέπει να κάνετε και πού πρέπει να μεταβείτε στη συνέχεια.

Μέσω του βίντεο θα μάθετε πώς και πού πρέπει να συνδεθείτε, πώς να πραγματοποιήσετε αναζήτηση βάσει επαγγέλματος, γλωσσικών δεξιοτήτων ή κατηγορίας διπλώματος οδήγησης, και πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας λεπτομερέστερα κριτήρια ώστε από την αναζήτησή σας να προκύψουν ακόμη καταλληλότερα αποτελέσματα.

Το βίντεο σάς καθοδηγεί και σάς βοηθάει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενότητα «Εύρεση υποψηφίων», το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να καλύψετε οποιαδήποτε κενή θέση γρήγορα και εύκολα.

Δείτε το βίντεο τώρα, ξεναγηθείτε στην πύλη EURES και βρείτε σήμερα τα άτομα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το μελλοντικό προσωπικό σας!

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

EURES - Ευρωπαϊκή πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα – «Εύρεση υποψηφίων» Εκπαιδευτικό βίντεο 2017

 

Διαβάστε περισσότερα:

Ευρωπαϊκές ημερίδες για την απασχόληση

Drop’pin@EURES

Αναζητήστε σύμβουλο EURES

Συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στις χώρες EURES

EURES Βάση αναζήτησης εργασίας

Υπηρεσίες EURES για εργοδότες

EURES Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Προσεχείς διαδικτυακές εκδηλώσεις

Το EURES στο Facebook

Το EURES στο Twitter

Το EURES στο LinkedIn

Λεπτομέρειες

Θέματα
Επιχειρήσεις /ΕπιχειρηματικότηταΕξωτερικές ειδήσεις EURESΕιδήσεις / αναφορές / στατιστικά στοιχείαΤάσεις προσλήψεων
Σχετικές ενότητες
Βοήθεια και υποστήριξη
Τομέας
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Αποποίηση ευθυνών

Τα άρθρα προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες της πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τη συζήτηση. Το περιεχόμενό τους δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής Εργασίας (ELA) ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, το EURES και το ELA δεν υποστηρίζουν ιστοτόπους τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.