Skip to main content
EURES
News article17 mars 2023European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Markedsfør og bli med på kompetansearrangementer over hele EU under Det europeiske kompetanseåret!

Europakommisjonen har kunngjort at 2023 er Det europeiske kompetanseåret, med all fokus på kompetanse. Som en del av dette har Kommisjonen utarbeidet et spesielt verktøysett for å hjelpe interessenter rundt om i Europa med å promotere deres arrangementer og medieforbindelser.

Promote and join skills events across the EU during the European Year of Skills!

Med søkelyset på kompetanse

Det europeiske kompetanseåret dreier seg om å hjelpe folk med å skaffe seg den rette kompetansen for kvalitetsjobber og hjelpe bedrifter, spesielt små og mellomstore, med å håndtere kompetansemangel i EU. For å oppnå dette, gjennom hele 2023, kommer ulike interessenter på tvers av Europa til å:

  • vise frem forskjellige utviklingsmuligheter og kompetanseaktiviteter
  • fremme enkel anerkjennelse av kvalifikasjoner på tvers av landegrensene
  • bringe organisasjoner og mennesker sammen for å dele erfaringer og innsikt
  • øke bevisstheten om relevante EU-initiativer og finansieringsmuligheter

Organisasjoner, skoler, arbeidsgivere og andre relevante aktører på tvers av EU inviteres til å organisere egne arrangementer og aktiviteter og promotere dem på det offisielle kartet for Det europeiske kompetanseåret. Det dynamiske kartet kan også brukes til å finne og bli med på kompetanserelaterte arrangementer rundt om i Europa.

Kommunikasjonsverktøy for Det europeiske kompetanseåret

Kommisjonen har utarbeidet en dedikert verktøykasse for kommunikasjon for å gjøre det enklere å organisere og promotere arrangementer samt sikre konsistens. Verktøykassen inkluderer:

  • en gjenkjennelig visuell identitet for å knytte sammen alle aktiviteter som organiseres i forbindelse med kompetanseåret
  • en visuell signatur på forskjellige språk og i forskjellige formater
  • en bruksklar PowerPoint-mal
  • en bildedatabase
  • en e-postsignatur
  • en Microsoft Teams-bakgrunn

Ta en titt på verktøykassen for kommunikasjon.

Registrer kompetansearrangementet eller -aktiviteten din på nettstedet for Det europeiske kompetanseåret for å gjøre det synlig for folk over hele Europa.

 

Relevante lenker:

Det europeiske kompetanseårets nettsted

Kommunikasjonsverktøy for Det europeiske kompetanseåret

Registrer et arrangement / en aktivitet for Det europeiske kompetanseåret

 

Les mer:

Europeiske jobbdager

Finn EURES-rådgivere

Leve- og arbeidsvilkår i EURES-landene

EURES’ jobbdatabase

EURES’ tjenester for arbeidsgivere

EURES’ aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

EURES på Facebook

EURES på Twitter

EURES på LinkedIn

Nærmere opplysninger

Temaer
Business /EntreprenørskapJobbdager/arrangementerArbeidsmarkedsnyheter/mobilitetsnyheterUngdom
Relaterte seksjon(er)
Hjelp & supportLæring
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.