Gå direkt till innehållet
EURES

Nytt

Ansvarsfriskrivning

Artiklarna är avsedda att ge användare av Eures-portalen information om aktuella ämnen och trender och att stimulera diskussion och debatt. Deras innehåll återspeglar inte nödvändigtvis den europeiska arbetsmyndighetens (ELA) eller Europeiska kommissionens uppfattning. EURES och ELA stöder inte tredje parts webbplatser som nämns ovan.

Filtrera efter

Nytt (373)

RSS
Visar resultat 1–10
  • Nyhetsartikel

Så skapar du ett välfungerande hemmakontor

På senare år har många av oss fått möblera om därhemma för att göra plats åt ett hemmakontor. Men hemmiljöer är inte utformade med kontorsarbete i åtanke, så detta kan vara svårare än man tror. Här får du några praktiska tips på vad du bör tänka på för att skapa en välfungerande arbetsplats i ditt hem.

  • Nyhetsartikel

Så undviker du distraktioner när du jobbar hemifrån

Distans- och hybridarbete har blivit vardagsmat i vårt samhälle, men många kämpar fortfarande med att hitta en balans mellan arbetsro och distraktionerna därhemma. I den här artikeln hjälper vi dig att identifiera och bli av med distraktioner och störande inslag när du jobbar på distans.

  • Nyhetsartikel

Karriär inom byggbranschen: Tips på hur du hittar ditt första jobb

Tillväxten inom den gröna ekonomin har skapat många nya möjligheter inom byggbranschen, men för att börja arbeta inom detta område krävs särskilda färdigheter och utbildning. Läs våra tips om hur du får ditt första jobb inom byggbranschen.

  • Nyhetsartikel

Tips på hur du kan bota bluffsyndromet

Bluffsyndromet kan leda till att du förminskar dig själv och att ditt självförtroende på arbetsplatsen försämras. I den här artikeln tittar vi på fem profiler som kan drabbas av bluffsyndromet och ger tips på hur du kan bota det och nå din fulla potential.