Preskoči na glavno vsebino
EURES (EURopean Employment Services)

Novice

Izjava o omejitvi odgovornosti

Članki so namenjeni zagotavljanju informacij uporabnikom portala EURES o aktualnih temah in trendih ter spodbujanju razprav in debat. Njihova vsebina ne odraža nujno stališča Evropskega urada za delo (ELA) ali Evropske komisije. Poleg tega EURES in ELA ne podpirata zgoraj omenjenih spletnih mest tretjih oseb.

Filtriraj po

Novice (381)

RSS
Prikazani rezultati 1 do 10
  • Novice

Kako odlično opraviti skupinski razgovor?

Group interviews are a common way for employers to screen multiple candidates at once and assess their skills in communication, teamwork, and leadership. In this article we provide tips for jobseekers to excel in a group interview.

What to do when you feel overwhelmed at work
  • Novice

Kaj storiti, ko se na delovnem mestu počutite preobremenjene

V današnjem svetu hitrega tempa dela se pogosto počutimo preobremenjene zaradi pritiskov, ki se pojavljajo, ko moramo dokončati stvari v nekem roku, opraviti več nalog hkrati in obenem ohranjati visoko raven storilnosti. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj strategij, ki vam bodo v pomoč.

How to turn your home into the ultimate workplace
  • Novice

Kako spremeniti svoj dom v pisarno

Mnogi smo morali svoje bivanjske prostore preurediti tako, da so omogočili delo od doma. To se lahko včasih izkaže kot zelo zahtevno, saj naši domovi prvotno niso bili namenjeni delu. Predstavljamo vam štiri načine, kako lahko v svojem domu uredite primeren delovni prostor.