Preskoči na glavno vsebino
EURES

Novice

Izjava o omejitvi odgovornosti

Članki so namenjeni zagotavljanju informacij uporabnikom portala EURES o aktualnih temah in trendih ter spodbujanju razprav in debat. Njihova vsebina ne odraža nujno stališča Evropskega urada za delo (ELA) ali Evropske komisije. Poleg tega EURES in ELA ne podpirata zgoraj omenjenih spletnih mest tretjih oseb.

Filtriraj po

Novice (373)

RSS
Prikazani rezultati 1 do 10
  • Novice

Kako spremeniti svoj dom v pisarno

Mnogi smo morali svoje bivanjske prostore preurediti tako, da so omogočili delo od doma. To se lahko včasih izkaže kot zelo zahtevno, saj naši domovi prvotno niso bili namenjeni delu. Predstavljamo vam štiri načine, kako lahko v svojem domu uredite primeren delovni prostor.

  • Novice

Utiranje poklicne poti: kako dobiti prvo zaposlitev v gradbeništvu

Rast zelenega gospodarstva je ustvarila številne nove priložnosti v gradbeništvu, vendar so za zaposlitev na tem področju potrebna posebna znanja in usposabljanje. V nadaljevanju predstavljamo naše nasvete o tem, kako do prve zaposlitve v gradbeništvu.

  • Novice

Prepoznajte pet vrst sindroma prevaranta in se jim izognite

Sindrom prevaranta lahko oslabi občutek lastne vrednosti in vpliva na samozavest pri delu. V tem članku si bomo ogledali pet različnih vrst sindroma prevaranta ter načine, kako jih prepoznati in se jim izogniti, da bi v celoti razvili svoj potencial.