Direct la conținutul principal
EURES

Știri

Disclaimer

Articolele sunt menite să ofere utilizatorilor portalului EURES informații despre subiecte și tendințe actuale și să stimuleze discuțiile și dezbaterile. Conținutul acestora nu reflectă neapărat punctul de vedere al Autorității Europene a Muncii (ELA) sau al Comisiei Europene. În plus, EURES și ELA nu aprobă site-urile web ale terților menționate mai sus.

Filtrează după

Știri (373)

RSS
Se afișează rezultatele de la 1 la 10
  • Știre

Cum să vă transformați locuința în locul de muncă ideal

Mulți dintre noi am fost nevoiți să ne adaptăm locuințele pentru a putea lucra de la distanță. Acest lucru poate reprezenta o provocare, deoarece casele noastre nu sunt în mod normal amenajate pentru muncă. Așadar, iată patru modalități prin care vă puteți transforma locuința în locul de muncă ideal.

  • Știre

E timpul pentru o schimbare? Cum să schimbi cariera fără experiență

Schimbarea carierei poate părea descurajantă, dar cu o cercetare adecvată și o atitudine pozitivă, s-ar putea să nu fie atât de greu pe cât credeți. Dacă sunteți pregătit pentru o schimbare, iată sfaturile noastre pe care să le aveți în vedere când porniți pe un nou drum.

  • Știre

Construirea carierei: cum să obții primul loc de muncă în construcții

Creșterea economiei verzi a creat multe oportunități noi în sectorul construcțiilor, dar pătrunderea în acest domeniu necesită anumite competențe și o pregătire specifică. În cele ce urmează, citiți sfaturile noastre pentru obținerea primului loc de muncă în construcții.

  • Știre

Acceptați și depășiți cele cinci tipuri ale sindromului impostorului

Sindromul impostorului vă poate afecta sentimentul propriu al valorii și încrederea în sine la locul de muncă. În acest articol analizăm cele cinci tipuri ale sindromului impostorului și cum le puteți accepta și depăși pentru a vă atinge potențialul maxim.