Skip to main content
EURES

Nyheter

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.

Filtrer etter

Nyheter (373)

RSS
Viser resultat 1 til 10
  • News article

Slik gjør du hjemmet ditt til det ultimate arbeidsstedet

Mange av oss har måttet tilpasse hjemmene våre til fjernarbeid. Dette kan by på utfordringer da hjemmene våre ikke er naturlig tilrettelagt for arbeid. Så her er fire måter du kan forvandle hjemmet ditt til det ultimate arbeidsstedet.

  • News article

Distrahert når du jobber hjemmefra? Slik fjerner du distraksjoner

Nå som mange av oss jobber hjemmefra minst en del av tiden, kan det være utfordrende å finne en balanse mellom jobb og distraksjoner hjemme. I denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å kartlegge distraksjoner og dele råd om hvordan du fjerner dem.

  • News article

På tide med noe nytt? Slik skifter man karriere uten erfaring

Det kan føles overveldende å skifte karriere, men det er kanskje ikke så vanskelig som du tror med de riktige forberedelsene og en positiv innstilling. Hvis du er klar for en endring, finner du rådene våre her, som du kan bruke når du legger ut på en ny karriere.

  • News article

Skill deg ut fra mengden med disse utradisjonelle ideene til følgebrev

Når kampen om drømmejobben er beinhard, er det viktig med et følgebrev som skiller seg ut. Nå skal man ikke kimse av et tradisjonelt følgebrev, men det kan lønne seg å tenke utenfor boksen for å fange oppmerksomhet hos den som rekrutterer. Sjekk ut disse sju ideene.

  • News article

Slik håndterer du de fem typene bedragersyndrom

Bedragersyndromet kan lamme selvfølelsen og påvirke selvtilliten på jobben. I denne artikkelen ser vi på de fem typene bedragersyndrom, og hvordan du kan håndtere dem for å nå ditt fulle potensial.