Direct naar de inhoud
EURES

Nieuws

Vrijwaring

De artikelen zijn bedoeld om gebruikers van het EURES-portaal informatie te verstrekken over actuele onderwerpen en trends en om discussie en debat te stimuleren. Hun inhoud komt niet noodzakelijk overeen met het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie. Bovendien onderschrijven EURES en ELA de bovengenoemde websites van derden niet.

Filteren op

Nieuws (373)

RSS
Resultaten 1 tot en met 10
  • Nieuwsartikel

Maak van uw huis de ultieme werkplek

Velen van ons hebben thuis plaats moeten inruimen om op afstand te kunnen werken. Dit kan voor uitdagingen zorgen, omdat onze huizen niet per se zijn ingericht als plek om te werken. Hier zijn vier manieren om uw huis om te toveren tot de ultieme werkplek.

  • Nieuwsartikel

Snel afgeleid tijdens het thuiswerken? Dit doe je ertegen

Voor velen van ons die minstens gedeeltelijk thuiswerken, kan het lastig zijn om een evenwicht te vinden tussen werk en afleiding. In dit artikel gaan we in op bronnen van afleiding en wat je ertegen kunt doen.

  • Nieuwsartikel

Onderscheid je van de massa met deze onconventionele ideeën voor sollicitatiebrieven

Als je solliciteert naar een baan heb je meestal concurrentie. Daarom is het essentieel om je met je sollicitatiebrief te onderscheiden van andere sollicitanten. Voor een traditionele sollicitatiebrief valt zeker wat te zeggen, maar out of the box denken kan een manier zijn om de aandacht van de recruiter te trekken. We zetten hieronder zeven ideeën voor je op een rij.

  • Nieuwsartikel

Omarm en overwin de vijf vormen van het oplichterssyndroom

Het oplichterssyndroom kan je eigenwaarde aantasten en je zelfvertrouwen op het werk in het gedrang brengen. In dit artikel bekijken we de vijf vormen die het oplichterssyndroom kan aannemen en bespreken we hoe je dit syndroom kunt omarmen en overwinnen om je volledige potentieel te bereiken.