Ugrás a fő tartalomra
EURES

Hír

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.

Szűrési feltételek

Hír (373)

RSS
Megjelenített eredmények: 1–10.
  • Sajtócikk

Hogyan alakíthatja át otthonát tökéletes munkahellyé?

Sokan voltak kénytelenek otthonukat úgy átalakítani, hogy az megfeleljen a távoli helyről történő munkavégzés követelményeinek. Ez kihívást jelenthet, mivel otthonaink jellegükből adódóan általában nem a munkavégzést szolgálják. Íme, négy módszer, amellyel otthonát tökéletes munkahellyé alakíthatja.

  • Sajtócikk

Karrierépítés: Hogyan szerezheti meg első építőipari állását?

A zöld gazdaság növekedése számos új lehetőséget teremtett az építőipari ágazatban, de az ezen a területen való elhelyezkedéshez speciális készségek és képzés szükséges. Olvassa el tippjeinket arról, hogyan szerezheti meg első építőipari állását.

  • Sajtócikk

Az imposztor-szindróma öt típusának felismerése és leküzdése

Az imposztor-szindróma alááshatja az önértékelését és befolyásolhatja a munkahelyi önbizalmát is. Ebben a cikkben az imposztor-szindróma öt típusát mutatjuk be, valamint azt, hogy ezeket hogyan lehet kezelni és leküzdeni a bennük rejlő lehetőségek teljes körű kiaknázása mellett.

  • Sajtócikk

Ideges a felmondás miatt? Ez a cikk ismerteti a felmondás lépéseit

Mindenki pályafutásában eljön egy nehéz időszak, amikor munkahelyváltásra van szükség. Nem kell azonban, hogy felmondása kínos, szakszerűtlen vagy legrosszabb esetben ellenséges módon történjen. Olvassa végig ezt az ellenőrző listát, hogy ne kelljen aggódnia a felmondás miatt.