Glavni sadržaj
EURES

Vijesti

Odricanje

Članci su namijenjeni korisnicima portala EURES pružiti informacije o aktualnim temama i trendovima te potaknuti raspravu i debatu. Njihov sadržaj ne odražava nužno stav Europske uprave za rad (ELA) ili Europske komisije. Nadalje, EURES i ELA ne podržavaju gore navedene web stranice trećih strana.

Filtriranje

Vijesti (373)

RSS
Rezultati 1 do 10
  • Novinski članak

Kako svoj dom pretvoriti u primjereno mjesto za rad

Mnogi od nas morali su prilagoditi svoje domove kako bi mogli raditi na daljinu. To može izazvati probleme jer naši domovi nisu predviđeni za rad. Stoga u nastavku navodimo četiri savjeta o tome kako svoj dom možete pretvoriti u primjereno mjesto za rad.

  • Novinski članak

Vrijeme je za promjenu? Kako promijeniti karijeru bez iskustva

Možda vas promjena karijere plaši, ali ako istražite mogućnosti i uz pozitivan stav, to ne mora biti tako teško kao što mislite. Ako ste spremni na promjenu, evo naših savjeta koje trebate imati na umu kad okrećete novu stranicu.

  • Novinski članak

Razvoj karijere: kako dobiti prvi posao u građevinarstvu

Napretkom zelenog gospodarstva stvorene su brojne nove mogućnosti u građevinarstvu, ali za rad u tom sektoru potrebne su posebne vještine i osposobljavanje. Pročitajte naše savjete o tome kako dobiti prvi posao u građevinarstvu.

  • Novinski članak

Prihvaćanje i prevladavanje pet vrsta sindroma uljeza

Sindrom uljeza može narušiti vaš osjećaj vrijednosti i utjecati na vaše samopouzdanje na poslu. U ovom članku opisuje se pet vrsta sindroma uljeza, kao i način na koji ih možete prihvatiti i prevladati kako biste ostvarili svoj puni potencijal.

  • Novinski članak

EURES odgovara na vaša ključna pitanja o manjku i višku radne snage u Europi

Nakon objavljivanja EURES-ova izvješća o manjkovima i viškovima radne snage za 2022., pozvali smo pratitelje EURES-a da postave sva pitanja koja imaju u vezi s izvješćem. U nastavku teksta pročitajte odgovore na ta pitanja i saznajte na kojim radnim mjestima postoji najveća potražnja radne snage u Europi.