Siirry pääsisältöön
EURES (EURopean Employment Services)

Uutiset

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.

Rajaimet

Uutiset (381)

RSS
Näytetään tulokset 1 – 10
From Spain to Sweden: How EURES changed a tourism worker’s life
  • Uutisartikkeli

Espanjasta Ruotsiin: EURES muutti matkailualan työntekijän elämän

Adonis Pino Sánchez työskentelee matkailualalla Ruotsissa, kesät Öölannin saarella ja talvet pohjoisen Jukkasjärven kylän Icehotelissa. Hän kertoo matkastaan ja siitä, miten EURES Espanja ja EURES Ruotsi auttoivat häntä pääsemään päämääräänsä.

  • Uutisartikkeli

Vastavalmistuneen työnhakijan vakuuttavan hissipuheen laatiminen

An elevator pitch is a short and catchy introduction of yourself, your product, or your idea that can grab the attention of your audience. In this article we provide guidance to recent graduates on how to craft a compelling elevator pitch to present themselves to potential employers.

  • Uutisartikkeli

Kuinka pärjätä hyvin ryhmähaastattelussa

Group interviews are a common way for employers to screen multiple candidates at once and assess their skills in communication, teamwork, and leadership. In this article we provide tips for jobseekers to excel in a group interview.

AI skills for tomorrow: A guide to upskilling in the digital age
  • Uutisartikkeli

Tulevaisuuden tekoälytaidot: Opas taitojen kehittämiseen digiaikakaudella

Tekoäly muuttaa työskentelytapoja nopeasti muuttuvilla työmarkkinoilla. Pysyäkseen kilpailukykyisinä työnhakijat tarvitsevat keskeisiä tekoälytaitoja. Tässä on näkemyksiä ja resursseja, joiden avulla voit parantaa tekoälytaitojasi ja parantaa työllistymismahdollisuuksiasi digiaikakaudella.

Five ways AI can help your job search
  • Uutisartikkeli

Viisi tapaa, joilla tekoäly voi auttaa sinua työnhaussa

Työnhaun dynaamisessa maailmassa tekoäly on työnhakijoiden tehokas liittolainen, joka auttaa navigoimaan kilpailluilla työmarkkinoilla. Lue, miten tekoäly voi tukea sinua uuden työpaikan etsimisessä.

What to do when you feel overwhelmed at work
  • Uutisartikkeli

Mitä tehdä, kun työ tuntuu ylivoimaiselta?

Nykypäivän kiivastahtisessa työelämässä paineet, joita aiheutuu määräaikojen noudattamisesta, lukuisista tehtävistä ja korkeista tuottavuusvaatimuksista, voivat tuntua monista ylivoimaisilta. Tässä artikkelissa esitellään joitakin strategioita, jotka auttavat hallitsemaan paineita.

How to turn your home into the ultimate workplace
  • Uutisartikkeli

Tee kotiisi toimiva työskentelytila

Monet ovat joutuneet mukauttamaan kotinsa etätyöskentelyyn sopivaksi. Tämä voi olla haasteellista, koska koteja ei ole suunniteltu työntekoa varten. Tässä on neljä tapaa, joiden avulla teet kodistasi toimivan paikan työskennellä.