Siirry pääsisältöön
EURES

Uutiset

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.

Rajaimet

Uutiset (373)

RSS
Näytetään tulokset 1 – 10
  • Uutisartikkeli

Tee kotiisi toimiva työskentelytila

Monet ovat joutuneet mukauttamaan kotinsa etätyöskentelyyn sopivaksi. Tämä voi olla haasteellista, koska koteja ei ole suunniteltu työntekoa varten. Tässä on neljä tapaa, joiden avulla teet kodistasi toimivan paikan työskennellä.

  • Uutisartikkeli

Muutoksen paikka? Miten vaihtaa uudelle uralle ilman kokemusta?

Uran vaihtaminen voi herättää huolta, mutta oikeanlainen taustatutkimus ja myönteinen asenne tekevät siitä helpompaa kuin luulet. Jos olet valmis muutokseen, tässä on neuvoja, jotka kannattaa pitää mielessä, kun siirryt uudelle urapolulle.

  • Uutisartikkeli

Erotu joukosta! Ideoita epätavanomaisiksi hakemuskirjeiksi

Koska työpaikoista käydään kovaa kilpaa, on tärkeää, että hakemuksesi erottuu edukseen. Vaikka perinteisellä tyylillä laaditulla hakemuskirjeellä on edelleen paikkansa, joskus ripaus luovuutta voi herättää rekrytoijan kiinnostuksen. Seuraavassa esitellään seitsemän ideaa.

  • Uutisartikkeli

Huijarisyndrooman viisi erilaista tyyppiä ja niiden hallitseminen

Huijarisyndrooma voi lamauttaa itsetunnon ja vaikuttaa itseluottamukseen töissä. Tässä artikkelissa esitellään huijarisyndrooman viisi eri tyyppiä ja tapoja hallita niitä ja opetella niistä eroon, jotta voisit hyödyntää koko potentiaalisi.

  • Uutisartikkeli

EUREStv liikkuvan työvoiman jäljillä Euroopassa

EUREStv:n televisiosarja eurooppalaisen työvoiman liikkuvuudesta on vallannut digitaalisen näyttämön ja kiinnostaa niin työnhakijoita, työnantajia kuin EURES-verkoston jäseniä.

  • Uutisartikkeli

Hermostuttaako irtisanoutuminen? Näin etenet irtisanoutumisessasi

Jokaisen uralla tulee eteen vaikea hetki, jolloin työpaikan vaihtaminen on välttämätöntä. Irtisanoutumisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa, epäammattimaista tai pahimmassa tapauksessa vihamielistä. Noudata seuraavaa tarkistuslistaa, jotta irtisanoutuminen sujuisi vaivattomasti.