Gå til hovedindholdet
EURES

Nyheder

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.

Filtrer efter

Nyheder (374)

RSS
Viser resultaterne 1 til 10
  • Nyhedsartikel

Sådan gør du dit hjem til den ultimative arbejdsplads

Mange af os har været nødt til at indrette vores hjem anderledes for at kunne arbejde hjemmefra. Det kan godt give udfordringer, da vores hjem ikke naturligt er beregnet til at arbejde. Her er fire ting, du kan gøre, så dit hjem bliver den ultimative arbejdsplads.

  • Nyhedsartikel

Er det tid til forandring? Karriereskift uden erfaring

At skifte karriere kan virke skræmmende, men med den rette research og en positiv indstilling er det måske ikke så svært, som du tror. Hvis du er klar til forandring, er her vores råd til, hvad du skal huske på, når du begiver dig ud på nye veje.

  • Nyhedsartikel

Skil dig ud fra mængden med disse idéer til en utraditionel ansøgning

I den konkurrenceprægede jobverden er det vigtigt, at din ansøgning skiller sig ud, når du er på jobjagt. Selv om en traditionel ansøgning har sine fordele, kan det at tænke ud af boksen være nøglen til at fange rekrutteringsmedarbejderens opmærksomhed. Tjek disse syv idéer.

  • Nyhedsartikel

Forstå de fem typer af impostorsyndrom – og overvind dem

Impostorsyndrom kan ødelægge dit selvværd og påvirke din selvtillid på arbejdet. I denne artikel ser vi på de fem typer af impostorsyndrom, og hvordan du kan forstå og overvinde dem for at nå dit fulde potentiale.

  • Nyhedsartikel

Nervøs for at sige op? Sådan indgiver du din opsigelse

Der kommer et vanskeligt tidspunkt i alles karriere, hvor det er nødvendigt at skifte job. Men det betyder ikke, at din opsigelse skal være akavet, uprofessionel eller direkte ubehagelig. Følg denne tjekliste for at sige op på en god måde.