Skip to main content
EURES
News article17 juli 2017European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Møt teamet som utgjør Eures Spania!

“Hva nøyaktig er Eures?”“Hvem er det som står bak Eures Spania?”“Hva er det de gjør, og hvordan kan de hjelpe meg?”

Meet the EURES Spain team!
EURES Spain

Hvis du noen gang har lurt på noe av dette, trenger du ikke lete videre! Teamet i Eures Spania har nylig lansert en kortfilm der de presenterer seg selv og Eures-nettverket for spanjolene.

De har tatt i bruk video som et dynamisk verktøy for å nå ut til alle som ennå ikke har hørt om Eures-nettverket og tjenestene som tilbys gjennom dette nettverket. Videoen, som er tilgjengelig gjennom Eures Spanias sosiale medienettverk, gir jobbsøkere sjansen til å “møte” rådgivere og ansatte i hele Eures Spanias nettverk.

Et hundretalls personer har vært med og lage og kommentere videoen og kampanjesiden, og de lar deg virkelig komme på innsiden av en stor organisasjon og se menneskene bak, de som er der for å hjelpe deg og gi deg informasjon og råd om hvordan du skal gå fram for å finne en jobb i Europa.

Teamet i Eures Spania håper at de ved å bruke denne populære visuelle formen for kommunikasjon vil nå ut til et bredere publikum på en mye mer personlig måte som viser at nettverket faktisk består av tilsnakkendes og ålreite folk.

– Det er en fantastisk, uformell måte å vise menneskene i nettverket bak Eures Spania og fører oss nærmere brukerne, sier Eures-rådgiver Sonia Carné Padilla.

Så langt ser det ut til at det virker, for videoen er sett over 1200 ganger via Eures Spanias Facebook-side. Teamet er sikker på at etter hvert som videoen blir delt på internett, vil budskapet nå ut til de som ønsker en ny start i et annet land. Facebook-kampanjen nådde ut til over 8300 personer, 72 prosent kvinner og 24 prosent menn. De mest aktive var aldersgruppen 25–34, deretter aldersgruppen 45–54.

Som det framgår av videoen, er målet for nettverket i Eures Spania å legge til rette for fri bevegelighet for arbeidstakere i EU-medlemsstatene. Tjenestene som nevnes i videoen, er bistand i forbindelse med godkjenning av kvalifikasjoner, hjelp i forhold til skatt og å sikre at brukerne kjenner sine rettigheter når de begynner å jobbe i et nytt selskap, i et nytt land.

Men det er selvfølgelig ikke alt! Vil du vite mer om Eures og hva de kan gjøre for jobbsøkere og arbeidsgivere, ta kontakt med Eures i ditt land i dag!

 

Relevante lenker:

Link til Eures Spanias kortfilm

Eures Spanias Facebook-side

 

Les mer:

Finn en Eures-rådgiver

Leve- og arbeidsvilkår i Eures-landene

Eures' jobbdatabase

Eures' tjenester for arbeidsgivere

Eures' aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

Eures på Google+

Nærmere opplysninger

Temaer
EURES beste praksisArbeidsmarkedsnyheter/mobilitetsnyheterRekrutteringstrenderSosiale medierUngdom
Relaterte seksjon(er)
Hjelp & supportLeve- og arbeidsvilkår
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.