Ugrás a fő tartalomra
EURES
Sajtócikk2017. július 17.Európai Munkaügyi Hatóság, A Foglalkoztatás, a Szociális Ügyek és a Társadalmi Befogadás Főigazgatósága

Ismerkedjen meg az EURES Spanyolország csapatával!

„Pontosan mivel foglalkozik az EURES?”„Kik állnak az EURES Spanyolország mögött?”„Mi a munkájuk, és hogyan tudnak segíteni?”

Meet the EURES Spain team!
EURES Spain

Ha a fenti kérdések bármelyike felmerült már Önben, nem kell tovább várnia a válaszra! Az EURES Spanyolországnál dolgozó csapat nemrégiben előállt egy rövidfilmmel, amelyben bemutatják saját magukat és az EURES-hálózatot a spanyol közönségnek.

A lendületes videoanyag segítségével azokat szeretnék megszólítani, akik esetleg még nem ismerik az EURES-hálózatot és a szolgáltatásait. Az EURES Spanyolország közösségi médiahálózatain keresztül elérhető videofilm révén az álláskeresők „találkozhatnak” az EURES-tanácsadókkal és más munkatársakkal az EURES Spanyolország teljes hálózatából.

Betekintést nyerhetnek egy nagy szervezet működésébe, megláthatják a színfalak mögött meghúzódó, hús-vér embereketakik elkötelezetten dolgoznak azért, hogy segítséget, tanácsadást és támogatást nyújtsanak az európai álláskereséshez – ezt tanúsítja az a nagyjából 100 ember, aki hozzászólt az online videó és a kampány oldalán.

Az EURES Spanyolország csapata reméli, hogy a kommunikáció ilyen népszerű, vizuális formájának alkalmazásával szélesebb közönséget érnek el, személyesebben tudnak kapcsolatot teremteni, és megközelíthetőnek, barátságosnak mutatják a hálózatot.

„Fantasztikus ez az informális mód, amivel meg tudjuk mutatni az EURES Spanyolország hátterében működő hálózat emberi arcát, és ezáltal közelebb kerülhetünk az emberekhez” – mondta Sonia Carné Padilla EURES-tanácsadó.

Egyelőre úgy tűnik, hogy működik, hiszen a videót máris több 1200-an tekintették meg az EURES Spanyolország Facebook-oldalán. Mivel az interneten folytatódik a videó megosztása, a csapat bízik abban, hogy az üzenetük eljut mindazokhoz, akik külföldi újrakezdést fontolgatnak. A Facebook-kampány segítségével több mint 8300 embert sikerült megszólítani, 72%-ban nőket, 24%-ban férfiakat. A legaktívabb korcsoportnak a 25–34 év közöttiek bizonyultak, utánuk következtek a 45–54 évesek.

Mint a videóban kifejtik, az EURES Spanyolország hálózat célja, hogy megkönnyítse a munkavállalási célú szabad mozgást az uniós tagállamokban. A videóban említett szolgáltatások közé tartozik a képesítések elismeréséhez és az adóügyintézéshez nyújtott segítség, valamint az álláskeresők felvilágosítása arról, hogy új országban, új vállalatnál milyen jogok illetik meg őket.

Ez természetesen még nem minden! Ha szeretne többet tudni az EURES-ről és arról, mit tehet az álláskeresőkért és a munkáltatókért, még ma lépjen kapcsolatba a hazájában működő EURES-szel!

 

Kapcsolódó linkek:

Az EURES Spanyolország rövidfilmjének linkje

Az EURES Spanyolország Facebook-oldala

 

További információk:

Az Ön EURES-tanácsadója

Élet- és munkakörülmények az EURES-országokban

EURES állásadatbázis

Az EURES szolgáltatásai munkaadóknak

EURES rendezvénynaptár

Közelgő online események

Az EURES a Facebookon

Az EURES a Twitteren

Az EURES a LinkedInen

Az EURES a Google+-on

Témák
Az EURES legjobb gyakorlataMunkaerőpiaci hírek/mobilitási hírekToborzási trendekKözösségi médiaIfjúság
Kapcsolódó szakasz(ok)
Súgó és támogatásÉlet és munka
Ágazat
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.