Gå til hovedindholdet
EURES
Nyhedsartikel17. juli 2017Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndighed, Generaldirektoratet for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion

Mød teamet hos Eures Spanien!

"Hvad er Eures helt præcist?""Hvem er folkene bag Eures Spanien?""Hvad laver de, og hvordan kan de hjælpe mig?"

Meet the EURES Spain team!
EURES Spain

Har du nogensinde ledt efter svar på disse spørgsmål, så behøver du ikke lede længere! Teamet hos Eures Spanien har for nyligt lanceret en kortfilm for at introducere sig selv og Euresnetværket for spanierne.

Med denne dynamiske video rækker de ud til folk, der måske stadig ikke har kendskab til Euresnetværket og de tjenester, det tilbyder. Videoen, der er tilgængelig via Eures Spaniens sociale medienetværk, giver jobsøgende mulighed for at "møde" individuelle Euresvejledere og ansatte fra hele Eures Spaniens netværk.

Videoen åbner dørene på vid gab til en stor organisation og viser menneskerne bag kulisserne, de personer, der brænder for at yde hjælp, rådgivning og bistand i forbindelse med din jobsøgning i Europa – noget, som underbygges af de omkring 100 personer, der har reageret på og kommenteret videoen og kampagnesiden.

Ved at anvende en så populær og visuel kommunikationsform håber teamet hos Eures Spanien på at kunne nå ud til et bredere publikum på en mere personlig måde og vise, at netværket er let at komme i kontakt med og imødekommende.

"Det er en dejlig, uformel måde at vise det menneskelige netværk bag Eures Spanien på, og det bringer os nærmere på folk," siger Sonia Carné Padilla, der er Euresvejleder.

Indtil videre ser det ud til at fungere, idet videoen har været vist over 1 200 gange via Eures Spaniens Facebookside. Da videoen fortsat deles via internettet, tror teamet på, at budskabet vil nå dem, der er på udkig efter en ny start i udlandet. Via Facebookkampagnen nåede man ud til over 8 300 personer, hvoraf 72 % var kvinder og 24 % mænd. Den mest aktive aldersgruppe var de 25-34-årige, efterfulgt af de 45-54-årige.

Som det forklares i videoen, er formålet med Eures Spaniens netværk at fremme arbejdskraftens fri bevægelighed inden for EU-medlemsstaterne. De tjenester, der nævnes i videoen, er hjælp i forbindelse med anerkendelse af kvalifikationer, hjælp til skatteforhold og sikring af, at de jobsøgende er bekendt med deres rettigheder, når de starter hos en ny virksomhed i et nyt land.

Dette er selvfølgelig ikke alt. Hvis du vil vide mere om Eures, og hvad de kan gøre for jobsøgende og arbejdsgivere, så kontakt Eures i dit land i dag.

 

Relevante links:

Link til Eures Spaniens kortfilm

Eures Spaniens Facebookside

 

Læs mere:

Find en Euresvejleder

Leve- og arbejdsvilkår i Eureslandene

Eures' jobdatabase

Eures' tjenester for arbejdsgivere

Eures' kalender over events

Kommende onlineevents

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

Eures på Google+

Emner
EURES bedste praksisArbejdsmarkedsnyheder/mobilitetsnyhederRekrutteringstendenserSociale medierUngdom
Relaterede sektion(er)
Hjælp og supportLeve- og arbejdsvilkår
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.