Preskoči na glavno vsebino
EURES
Novice8. februar 2018Evropski organ za delo, Generalni direktorat za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje

Kako najbolje izkoristiti Drop’pin@EURES: organizacije

Drop’pin@EURES ponuja številne dobre zamisli za podjetja in organizacije. Kako jih čim bolje izkoristiti? V najnovejšem članku predstavljamo izbor naših nasvetov …

How to get the most out of Drop’pin@EURES: organisations
EURES

Ustvarite uporabniški račun

Če še nimate uporabniškega računa EURES, je to logični prvi korak. Vzemite si nekaj minut, da izpolnite preprost spletni obrazec, in vaša organizacija bo pridobila dostop do celotnega nabora ugodnosti portala Drop’pin@EURES’s.

Oglašujte zaposlitev

Postopek je za vsako državo drugačen, vendar pa je začetni korak za vse enak. V spustnem okviru izberite svojo državo in sledite povezavam, ki se pojavijo. Z oglaševanjem zaposlitve na Drop’pin@EURES bo obveščena ustrezna skupina potencialnih bodočih delavcev iz vse Evrope.

Objavite priložnosti za mlade

Priložnosti za mlade, objavljene na portalu Drop’pin@EURES, lahko vključujejo vajeništvo, delovno prakso, učenje jezika, e-učenje, prostovoljstvo, podporo za podjetništvo in še mnogo več. Ponudbe lahko vnesete ročno (priporočeno za majhne organizacije ali posamične ponudbe) ali pa jih prenesete neposredno s spletne strani vašega podjetja ali organizacije (priporočeno za večje organizacije ali večje število ponudb). Objavljanje priložnosti za mlade na portalu Drop’pin@EURES prinaša več prednosti, saj te objave spremlja ustrezajoče občinstvo mladih ljudi, ki iščejo priložnosti, kot je vaša.

Poiščite kandidate in zapolnite prosta delovna mesta

Po objavi prostega delovnega mesta ali priložnosti vam portal Drop’pin@EURES omogoča, da iščete potencialne kandidate, ki ustrezajo vašim potrebam. Lahko preverite njihove življenjepise, znanja in spretnosti ter izkušnje ter tako najdete ustreznega novega delavca.

Brskajte po arhivu novic ter poiščite zanimive članke in nasvete

Razdelek z novicami na portalu Drop’pin@EURES je poln člankov, ki ponujajo nasvete, navodila in vpogled v ključne teme v povezavi s človeškimi viri in upravljanjem. Objavljene so številne teme, od tega, zakaj so kulturne razlike prednost podjetja, do nasvetov za ustvarjanje uspešnega delovnega okolja, zaradi česar je portal koristen vir informacij za vsa podjetja ali organizacije, ki želijo razširiti svoja obzorja.

Seznanite se s programoma Tvoja prva zaposlitev EURES in Reactivate

Drop’pin@EURES ne ponuja samo zaposlitvenih priložnosti, ampak vas seznanja tudi s pobudami in storitvami, kot sta Tvoja prva zaposlitev EURES in Reactivate. Gre za dva ciljno usmerjena programa zaposlitvene mobilnosti, ki organizacijam in podjetjem pomagata poiskati usposobljene delavce iz drugih držav članic, da zapolnijo vrzeli v znanju in spretnostih. Če želite najti delavce z določenim znanjem v vaši državi, sta lahko programa Tvoja prva zaposlitev EURES in Reactivate prava odgovora.

Več informacij

Želite izvedeti več o portalu Drop’pin@EURES in o tem, kaj lahko ponudi organizacijam ali podjetjem, kot je vaše? Obiščite spletišče Drop’pin@EURES ali si oglejte spodnje objave:

Seznanite se s portalom Drop’pin@EURES in objavite ponudbe za mlade v nekaj minutah

Podjetja in organizacije: več informacij

Izvajalci izobraževanja: več informacij

 

Sorodne povezave:

Drop’pin@EURES

Ponudbe za mlade

Iskanje potencialnih kandidatov

Novice

Tvoja prva zaposlitev EURES

Reactivate

Seznanite se s portalom Drop’pin@EURES in objavite ponudbe za mlade v nekaj minutah

Podjetja in organizacije: več informacij

Izvajalci izobraževanja: več informacij

 

Več o tem:

Evropski dnevi zaposlovanja

Drop’pin@EURES

Poiščite Euresovega svetovalca

Življenjske in delovne razmere v državah Euresa

Euresova zbirka podatkov o prostih delovnih mestih

Euresove storitve za delodajalce

Euresov koledar prireditev

Prihodnji spletni dogodki

Eures na Facebooku

Eures na Twitterju

Eures na LinkedInu

Teme
Poslovanje/podjetništvoZunanji deležniki
Povezani razdelki
Pomoč in podpora
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Izjava o omejitvi odgovornosti

Članki so namenjeni zagotavljanju informacij uporabnikom portala EURES o aktualnih temah in trendih ter spodbujanju razprav in debat. Njihova vsebina ne odraža nujno stališča Evropskega urada za delo (ELA) ali Evropske komisije. Poleg tega EURES in ELA ne podpirata zgoraj omenjenih spletnih mest tretjih oseb.