Skip to main content
EURES
News article8 februar 2018European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Slik får du mest mulig ut av Drop’pin@EURES: Organisasjoner

Drop’pin@EURES tilbyr mye funksjonalitet for bedrifter og organisasjoner. Men hvordan kan vi få mest mulig ut av den? I vår nyeste artikkel får du våre beste tips ...

How to get the most out of Drop’pin@EURES: organisations
EURES

Opprett en konto

Hvis du ikke allerede har en EURES-konto, er dette det første som er logisk å gjøre. Bruk noen få minutter på å fylle ut et enkelt nettskjema, så får organisasjonen din tilgang til alle fordelene ved Drop’pin@EURES’s.

Utlys en stilling

Prosessen skiller seg fra land til land, men utgangspunktet er det samme. Velg landet ditt i nedtrekksboksen og følg lenken som vises. Ved å utlyse en stilling på Drop’pin@EURES når du ut til et stort utvalg unge kandidater fra hele Europa.

Publiser en mulighet for unge

Muligheter for unge som publiseres på Drop’pin@EURES, kan omfatte lærlingplasser, praksisplasser, språkopplæring, e-læring, frivillig arbeid, gründerstøtte og mye mer. De kan publiseres manuelt (anbefales for mindre organisasjoner og for enkeltplasser) eller hentes direkte fra bedriftens eller organisasjonens nettsted (anbefales for større organisasjoner og når tilbud om flere plasser legges ut samtidig). Akkurat som ved stillingsutlysninger er den store fordelen med å publisere muligheter for unge på Drop’pin@EURES at publikum faktisk er unge som leter etter akkurat slike muligheter som du tilbyr.

Finn kandidater og besett ledige stillinger

Straks du har lagt ut en utlysning eller en mulighet, vil Drop’pin@EURES la deg søke etter potensielle kandidater som oppfyller dine kriterier. Du kan se gjennom CV-ene deres, sjekke ferdigheter og arbeidserfaring og finne den perfekte nye medarbeideren.

Bla i nyhetsarkivet og les interessante artikler og få gode råd

Nyhetsartiklene på Drop’pin@EURES bugner av artikler med gode råd, veiledning og innsikt i viktige personal- og ledelsesemner. Alt fra hvorfor kulturforskjeller er positivt for en bedrift, til tips for å skape et godt arbeidsmiljø dekkes, og gjør dette til en nyttig ressurs for alle bedrifter og organisasjoner som ønsker å rette blikket mer utover.

Finn din første EURES-jobb og Reactivate

Drop’pin@EURES har ikke bare muligheter innenfor egen organisasjon, men støtter også initiativer og tjenester som Din første Eures-jobb og Reactivate. Begge er målrettede mobilitetsordninger som hjelper organisasjoner og bedrifter med å finne kvalifisert arbeidskraft i andre EU-medlemsstater for å komplettere kompetansen. Hvis du strever med å finne arbeidstakere med en bestemt kompetanse i ditt eget land, kan Din første Eures-jobb og Reactivate være det du trenger.

Finn ut mer

Vil du lære mer om Drop’pin@EURES og hva det kan gjøre for organisasjoner eller bedrifter som din? Besøk nettstedet til Drop’pin@EURES eller se artiklene under:

Get started with Drop’pin@EURES and publish youth opportunities in minutes

Bedrifter og organisasjoner: Finn ut mer

Utdanningsinstitusjoner: Finn ut mer

 

Relevante lenker:

Drop’pin@EURES

Muligheter for unge

for å søke etter potensielle kandidater

nyhetsartikler

Din første Eures-jobb

Reactivate

Get started with Drop’pin@EURES and publish youth opportunities in minutes

Bedrifter og organisasjoner: Finn ut mer

Utdanningsinstitusjoner: Finn ut mer

 

Les mer:

Europeiske jobbdager

Drop’pin@EURES

Finn en Eures-rådgiver

Leve- og arbeidsvilkår i Eures-landene

Eures' jobbdatabase

Eures' tjenester for arbeidsgivere

Eures' aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

Nærmere opplysninger

Temaer
Business /EntreprenørskapEksterne interessenter
Relaterte seksjon(er)
Hjelp & support
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.