Direct la conținutul principal
EURES (EURopean Employment Services)

Ajutor şi asistenţă

În această secţiune veţi găsi răspunsuri la o selecţie de întrebări frecvente, precum şi alte informaţii care v-ar putea fi utile.

Dacă nu găsiţi aici informaţia pe care o căutaţi, vă invităm să luaţi legătura cu serviciul nostru de asistenţă.

Reţeaua EURES

Serviciile EURES prin internet

Mobilitatea forţei de muncă

Găsirea unui loc de muncă în EURES

CV On-Line

Angajatori

Găsirea unui loc de muncă

Puncte de contact ale ue pentru cetăţeni şi întreprinderi

Cetățenii din UE, Islanda, Liechtenstein și Norvegia au anumite drepturi atunci când se deplasează în alte țări europene, cu scopul de a călători, de a locui, de a studia sau de a munci acolo.

Indiferent dacă sunteti in cautarea  mai multor informaţii privind aspectele UE, aveţi nevoie de asistenţă personalizată sau recomandări într-o problemă anume referitoare la UE sau aveţi nevoie de o soluţie la problema dumneavoastră la nivelul UE, această pagină vă oferă acces rapid şi direct la serviciile care vă pot răspunde la solicitare.

Punctele de contact ale UE pentru cetăţeni şi întreprinderi

Luni - Vineri 08:30-18:00 (CET)
Limba în care se formulează răspunsurile este engleză, franceză, germană, italiană sau spaniolă.

Mă mut într-o altă ţară din Europa - cum pot obţine un permis de şedere? Care sunt normele privind tarifele pentru serviciile de roaming? Zborul meu a fost anulat - ce drepturi am în acest caz? Ce fonduri UE pot obţine? Pentru răspunsurile la toate aceste întrebări şi la multe altele, contactaţi serviciul central de informare „Europe Direct".