Gå direkt till innehållet
EURES
Nyhetsartikel6 december 2018Europeiska arbetsmyndigheten, Generaldirektoratet för sysselsättning, socialpolitik och inkludering

Eures poddsändning nr 1: Fransk arbetssökande får jobb i turismbranschen i Slovenien tack vare ett Euresevenemang

Online-evenemanget Seize the Summer with EURES 2018...

EURES podcast 1: French jobseeker finds work in Slovenia's tourism industry thanks to EURES event

Online-evenemanget Seize the Summer with EURES 2018 sammanförde arbetsgivare i turism- och livsmedelsbranschen från Kroatien, Portugal, Slovenien, Spanien, Frankrike, Italien, Grekland, Malta och Cypern. Arbetssökande från alla EU- och EES-länder deltog. Nastja är Euresrådgivare i Slovenien och hjälpte till att samordna evenemanget. Det var tack vare henne som Clément, en arbetssökande från Frankrike som deltog i evenemanget, fick jobb på ett hotell i Slovenien. Lyssna när Nastja, Clément och Teja, som representerar LifeClass Hotels & Spa, en arbetsgivare som deltog i evenemanget, diskuterar sina erfarenheter. 

Teman
Företag /EntreprenörskapJobbdagar/Event
Relaterade avsnitt
Leva & arbeta

Ansvarsfriskrivning

Artiklarna är avsedda att ge användare av Eures-portalen information om aktuella ämnen och trender och att stimulera diskussion och debatt. Deras innehåll återspeglar inte nödvändigtvis den europeiska arbetsmyndighetens (ELA) eller Europeiska kommissionens uppfattning. EURES och ELA stöder inte tredje parts webbplatser som nämns ovan.