Direct naar de inhoud
EURES
Nieuwsartikel30 juli 2020Europese Arbeidsautoriteit, Directoraat-generaal Werkgelegenheid, Sociale Zaken en Inclusie

Doe nu mee aan de wedstrijd #EU4FairWork voor werknemers en werkgevers!

Ben je werknemer of werkgever? Het Europees platform tegen zwartwerk en de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) hebben de socialemediawedstrijd #EU4FairWork in het leven geroepen. Wij horen graag jouw verhalen over witwerk en wat witwerk voor jou betekent.

#EU4FairWork competition for workers and employers now open!
EURES

Wil je kans maken op fantastische prijzen? Je kunt nog tot en met 21 augustus deelnemen aan onze wedstrijd!

Ben je werknemer? Stuur een foto of een video van maximaal 90 seconden in waarin je jouw ervaringen en de voordelen van witwerk deelt, samen met een korte beschrijving. Verwerk in je inzending op een creatieve manier de campagneslogan “Verdien je loon. Geef het op. Geniet ervan” en de hashtag #EU4FairWork. De prijzen? Een tablet, een camera en nog veel meer! Meld je hier aan voor de wedstrijd, ontdek de prijzen die je kunt winnen en lever een unieke bijdrage met behulp van onze tips.

Ben je werkgever? Stuur dan een foto of een video van maximaal 90 seconden in die het belang van witwerk voor je bedrijf laat zien, samen met een korte beschrijving. Verwerk in je inzending op een creatieve manier de campagneslogan “Werk niet zwart, speel eerlijk” en de hashtag #EU4FairWork. De prijzen? Een bedrijfsvideo, een opleidingsvoucher en nog veel meer! Meld je hier aan voor de wedstrijd, ontdek de prijzen die je kunt winnen en lever een unieke bijdrage met behulp van onze tips.

De gelukkige winnaars worden in de week van 7 september 2020 bekendgemaakt.

De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de eerste Europese campagne tegen zwartwerk, die door het Europees platform tegen zwartwerk in samenwerking met ELA wordt uitgevoerd van maart tot oktober 2020. Meer weten over andere activiteiten? Bezoek dan de campagnepagina.

Verspreid de boodschap dat het opgeven van werk loont! Veel succes.

 

Verwante links:

European Platform tackling undeclared work

European Labour Authority (ELA)

#EU4FairWork competition

#EU4FairWork campaign

 

atie:

Europese banendagen

Drop’pin@EURES

Zoek een EURES-adviseur

Leven en werken in EURES-landen

EURES-vacaturebank

EURES-diensten voor werkgevers

EURES-evenementenkalender

Komende online-evenementen

EURES op Facebook

EURES op Twitter

EURES op LinkedIn

Onderwerpen
EURES beste praktijkenEURES-trainingSociale mediaJeugd
Gerelateerde sectie(s)
Hulp & ondersteuningLeven & werken
Sector
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Vrijwaring

De artikelen zijn bedoeld om gebruikers van het EURES-portaal informatie te verstrekken over actuele onderwerpen en trends en om discussie en debat te stimuleren. Hun inhoud komt niet noodzakelijk overeen met het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie. Bovendien onderschrijven EURES en ELA de bovengenoemde websites van derden niet.