Ugrás a fő tartalomra
EURES
Sajtócikk2020. július 30.Európai Munkaügyi Hatóság, A Foglalkoztatás, a Szociális Ügyek és a Társadalmi Befogadás Főigazgatósága

Már lehet nevezni a munkavállalók és a munkáltatók számára #EU4FairWork néven meghirdetett versenyre!

Ön munkavállaló vagy munkáltató? A be nem jelentett munkavégzés kezelését célzó európai platform és az Európai Munkaügyi Hatóság elindította az #EU4FairWork elnevezésű versenyt a közösségi médiában. Kíváncsiak vagyunk a bejelentett munkavégzéssel kapcsolatos történetekre, illetve arra, hogy kinek mit jelent a bejelentett munkavégzés.

#EU4FairWork competition for workers and employers now open!
EURES

Szeretne értékes nyereményt nyerni? Június 10-től augusztus 21-ig lehetősége van a nyerésre, ha részt vesz a versenyben!

Ha Ön munkavállaló, rövid leírás kíséretében küldjön be egy fényképet vagy egy legfeljebb 90 másodperces videofelvételt, melyben megosztja a tapasztalatait és a bejelentett munkavégzés előnyeit. A jelentkezésbe kreatív módon foglalja bele a kampány szlogenjét („Earn.Declare. Benefit”, magyarul: „Keressen pénzt. Készítsen adóbevallást. Élvezze az előnyöket.”), valamint az #EU4FairWork hashtaget. Részvételével táblagépet, fényképezőgépet, és még sok minden mást nyerhet! A nevezéshez látogasson el a honlapunkra, és tekintse meg a nyereményeket és tippjeinket, melyekkel egyedivé varázsolhatja az üzenetét.

Ha Ön munkáltató, rövid leírás kíséretében küldjön be egy képet vagy egy legfeljebb 90 másodperces videofelvételt, amely bemutatja, hogy miért fontos a bejelentett munkavégzés az Ön vállalkozása számára. A jelentkezésbe kreatív módon foglalja bele a kampány szlogenjét („Fair Work, Fair Play”, magyarul: „Tisztességes munka, fair play.”), valamint az #EU4FairWork hashtaget. Részvételével vállalati videót, képzési utalványt, és még sok minden mást nyerhet! A nevezéshez látogasson el a honlapunkra, és tekintse meg a nyereményeket és tippjeinket, melyekkel egyedivé varázsolhatja üzenetét.

A szerencsés nyertesek nevét a 2020. szeptember 7-i héten tesszük közzé.

A verseny a bejelentett munkavégzés előmozdítását célzó első európai kampány részeként indult, melynek 2020 márciusa és októbere közötti megvalósításáért a be nem jelentett munkavégzés kezelését célzó európai platform felel az Európai Munkaügyi Hatóság közreműködésével. További tevékenységek is érdeklik? Látogasson el a kampány weboldalára.

Segítsen Ön is népszerűsíteni, hogy a bejelentett munkavégzés kifizetődő! Sok sikert kívánunk a versenyhez! 

 

Kapcsolódó linkek:

European Platform tackling undeclared work

European Labour Authority (ELA)

#EU4FairWork competition

#EU4FairWork campaign

 

További információ:

Európai Foglalkoztatási Napok

Drop’pin@EURES

Az Ön EURES-tanácsadója

Élet- és munkakörülmények az EURES-országokban

EURES állásadatbázis

Az EURES szolgáltatásai munkaadóknak

EURES rendezvénynaptár

Közelgő online események

Az EURES a Facebookon

Az EURES a Twitteren

Az EURES a LinkedInen

 

Témák
Az EURES legjobb gyakorlataEURES képzésKözösségi médiaIfjúság
Kapcsolódó szakasz(ok)
Súgó és támogatásÉlet és munka
Ágazat
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.