Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπο
EURES
Ειδησεογραφικό άρθρο30 Ιουλίου 2020Ευρωπαϊκή Αρχή Εργασίας, Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός #EU4FairWork για εργαζομένους και εργοδότες!

Είστε εργαζόμενος ή εργοδότης; Η Ευρωπαϊκή πλατφόρμα για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και η Ευρωπαϊκή Αρχή Εργασίας (ELA) ξεκίνησαν τον διαγωνισμό#EU4FairWork στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα θέλαμε να μας πείτε τις δικές σας εμπειρίες ως δηλωμένοι εργαζόμενοι και το τι σημαίνει δηλωμένη εργασία για σας.

#EU4FairWork competition for workers and employers now open!
EURES

Θέλετε να κερδίσετε μεγάλα βραβεία; Από τις 10 Ιουνίου έως τις 21 Αυγούστου δοκιμάστε την τύχη σας με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό!

Εάν είστε εργαζόμενος στείλτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κλιπ των 90 δευτερολέπτων, στο οποίο να διηγείστε τις εμπειρίες σας και τα οφέλη της δηλωμένης εργασίας, με σύντομη περιγραφή. Παρουσιάστε με ευφάνταστο τρόπο το σλόγκαν της εκστρατείας Κερδίστε!  Δηλώστε!  Επωφεληθείτε! και το hashtag  #EU4FairWork. Μπορεί να κερδίσετε ένα τάμπλετ, μία φωτογραφική μηχανή και πολλά ακόμη δώρα! Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, να ανακαλύψετε όλα τα βραβεία και να δείτε μερικές συμβουλές για το πώς να κάνετε τη συμμετοχή σας να ξεχωρίσει, κάντε κλικ εδώ.

Εάν είστε εργοδότης, στείλτε είτε εικόνα ή ένα βίντεο των 90 δευτερολέπτων, στο οποίο να εξηγείτε πόσο σημαντική είναι η δηλωμένη εργασία για την επιχείρησή σας, μαζί με σύντομη περιγραφή. Παρουσιάστε με ευφάνταστο τρόπο το σλόγκαν της εκστρατείας Δηλωμένη εργασία, τίμιο παιχνίδι! και το  hashtag #EU4FairWork.  Μπορεί να κερδίσετε ένα εταιρικό βίντεο, ένα κουπόνι κατάρτισης και πολλά ακόμη δώρα! Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, να ανακαλύψετε όλα τα βραβεία και να δείτε μερικές συμβουλές για το πώς να κάνετε τη συμμετοχή σας να ξεχωρίσει, κάντε κλικ εδώ.

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της εβδομάδας από 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο της πρώτης εκστρατείας για τη δηλωμένη εργασία, η οποία διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας με τη συμμετοχή της ELA, από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο 2020. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκστρατείας εδώ.

Βοηθήστε στη διάδοση του μηνύματος ότι η δηλωμένη εργασία αποφέρει οφέλη και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

European Platform tackling undeclared work

European Labour Authority (ELA)

#EU4FairWork competition

#EU4FairWork campaign

 

Διαβάστε περισσότερα:

Ευρωπαϊκές ημερίδες για την απασχόληση

Drop’pin@EURES

Αναζητήστε συμβούλους EURES

Συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στις χώρες EURES

Βάση αναζήτησης εργασίας EURES

Υπηρεσίες EURES για τους εργοδότες

Πρόγραμμα εκδηλώσεων EURES

Προσεχείς διαδικτυακές εκδηλώσεις

Το EURES στο Facebook

Το EURES στο Twitter

Το EURES στο LinkedIn

 

Λεπτομέρειες

Θέματα
βέλτιστη πρακτική EURESκατάρτιση EURESΜέσα κοινωνικής δικτύωσηςΝεολαία
Σχετικές ενότητες
Βοήθεια και υποστήριξηΔιαβίωση και εργασία
Τομέας
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Αποποίηση ευθυνών

Τα άρθρα προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες της πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τη συζήτηση. Το περιεχόμενό τους δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής Εργασίας (ELA) ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, το EURES και το ELA δεν υποστηρίζουν ιστοτόπους τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.