Skip to main content
EURES
News article20 september 2017European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Har du lyst til å dra ut på ditt livs reise? Lappland kaller!

Ser du deg om etter en ny jobb, men ikke en hvilken som helst jobb? Kanskje du drømmer om en stilling med litt fart og spenning? Ønsker du å arbeide et sted med det lille ekstra eller som bare er noe helt for seg selv? Hvis dette høres ut som deg, må du lese videre!

Are you looking for the adventure of a lifetime? Lapland is calling!
Work in Lapland - YouTube

EURES Finland håper å tiltrekke seg oppmerksomhet fra arbeidssøkere med interesse for reiseliv og oppfordrer dem til å melde seg på den kommende nettbaserte europeiske jobbdagen 27. september.

Rekrutteringsmessen med tittelen “Work in Lapland - Welcome to Finland” (Arbeide i Lappland - Velkommen til Finland) har som mål å sette jobbsøkere fra hele Europa i kontakt med arbeidsgivere i reiselivsbransjen og hotell og restaurant i Finland.

Men er arbeid på et hotell i Lappland virkelig så forskjellig fra å arbeide på et hvilket som helst hotell et annet sted? Det blir det opp til deg å avgjøre. Se video en “Work in Lapland - Welcome to Finland” og bedøm selv.

Scener som viser koselige tømmerhytter og snødekte landskap – for ikke å snakke om det spektakulære nordlyset … Blir du inspirert?

EURES-medarbeider Tuija Pahnila håper det: – Målet med videoen er å vise friheten man kan oppleve så langt unna storbyens kjas og mas. Vi ønsker å la seerne få en følelse av den nordiske atmosfæren og gi dem noe å lengte etter.

Lappland er Finlands nordligste region og har i tillegg til et fantastisk landskap også en blomstrende turistindustri. Regionen har et stort behov for utenlandsk arbeidskraft, særlig i vintersesongen, men ikke bare da, det er også mulig å få seg arbeid av lengre varighet.

Når du ser videoen, ser du med en gang at Lappland ikke helt er som andre steder. Hvor ellers kan du arbeide for den ekte julenissen eller få jobb som turguide for turister som skal ut på hunde- eller reinsdyrkjøring? Andre stillinger som kan virke “normale” alle andre steder i verden, får noe magisk over seg på grunn av den unike beliggenheten langt mot nord.

Bruk den nettbaserte rekrutteringsmessen “Work in Lapland - Welcome to Finland” til å søke på mange ulike stillinger, chatte med arbeidsgivere, bli intervjuet og ta det første skrittet mot noe du kanskje bare vil oppleve én gang i livet. 

Finn ut mer om den nettbaserte europeiske jobbdagen “Work in Lapland - Welcome to Finland” eller meld deg på arrangementet her! Julenissen venter…

 

Relevante lenker:

“Work in Lapland” - video

“Work in Lapland” - nettbasert europeisk jobbdag

 

Les mer:

Finn en Eures-rådgiver

Leve- og arbeidsvilkår i Eures-landene

Eures' jobbdatabase

Eures' tjenester for arbeidsgivere

Eures' aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

Eures på Google+

Nærmere opplysninger

Temaer
Business /EntreprenørskapJobbdager/arrangementerArbeidsmarkedsnyheter/mobilitetsnyheterRekrutteringstrenderSosiale medierUngdom
Relaterte seksjon(er)
Leve- og arbeidsvilkår
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.