Siirry pääsisältöön
EURES
Uutisartikkeli20. syyskuuta 2017Euroopan työviranomainen, Työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto

Etsitkö elämäsi seikkailua? Lappi kutsuu!

Etsitkö uutta työtä, muttet mitä tahansa? Unelmoitko työstä, joka on täynnä dramatiikkaa ja seikkailua? Kaipaatko työpaikkaa, joka on juuri oikean verran erilainen tai ainutlaatuinen? Jos tunnistit itsesi, lue eteenpäin!

Are you looking for the adventure of a lifetime? Lapland is calling!
Work in Lapland - YouTube

Suomen EURES haluaa kiinnittää matkailusta kiinnostuneiden työnhakijoiden huomion ja kutsua heidät osallistumaan European Online Job Day -tapahtumaan, joka järjestetään 27. syyskuuta.

Rekrytointitapahtumassa ”Work in Lapland- Welcome to Finland” (Työskentele Lapissa – tervetuloa Suomeen) pyritään saattamaan yhteen eri puolilta Eurooppaa tulevat työntekijät ja Suomen matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan työnantajat.

Voiko työskentely lappilaisessa hotellissa todella poiketa niin paljon työskentelystä paikallisessa Holiday Inn -hotellissa? Sen saat itse päättää. Katso video ”Work in Lapland - Welcome to Finland”, niin näet.

Hirsimökkejä, lumisia maisemia ja upeita revontulia... joko innostuit?

EURESin työntekijä Tuija Pahnila toivoo niin: ”Videon avulla halusimme esitellä vapautta ja irtautumista kiireisestä ympäristöstä ja liikenteen melusta. Halusimme, että katsojat tuntisivat pohjoisen ilmapiirin, ja pyrimme tarjoamaan heille perustan elinikäisille unelmille.”

Lappi on Suomen pohjoisin alue, jossa on henkeäsalpaavia maisemia ja jossa matkailu ja turismi ovat kukoistavia aloja. Lapissa tarvitaan joka vuosi valtavasti kansainvälistä työvoimaa erityisesti talvikautena. Myös pitempiaikainen työskentely on kuitenkin mahdollista.

Videolta voi nähdä selvästi, että Lapin veroista työskentelypaikkaa ei ole. Missä muualla voisit työskennellä oikealle joulupukille tai toimia oppaana husky- tai poroajeluilla? Muut työpaikat, jotka olisivat tavallisia missä tahansa muualla maailmassa, saavat Lapissa ainutlaatuisen sijaintinsa ansiosta taianomaisen luonteen.

”Work in Lapland- Welcome to Finland” -verkkorekrytointitapahtuma on loistava mahdollisuus jättää hakemuksia useita eri työpaikkoja varten, puhua työnantajien kanssa ja käydä haastatteluissa. Näin voit ottaa ensiaskeleet kohti elämäsi tilaisuutta. 

Lue lisää European Online Job Day -tapahtumasta ”Work in Lapland - Welcome to Finland” tai rekisteröidy tapahtumaa varten täällä! Joulupukki odottaa!

 

Asiaan liittyviä linkkejä:

”Work in Lapland” - video

European Online Job Day -tapahtuma ”Work in Lapland”

 

Lisätietoja:

Hae EURES-neuvojaa

Elin- ja työolot EURES-maissa

EURESin työpaikkatietokanta

EURES-palvelut työnantajille

EURESin tapahtumakalenteri

Tulevat online-tapahtumat

EURES Facebookissa

EURES Twitterissä

EURES LinkedInissä

EURES Google+:ssa

Aiheet
Liiketoiminta / YrittäjyysTyöpäivät/tapahtumatTyömarkkinauutiset/liikkuvuusuutisetRekrytointitrenditSosiaalinen mediaNuoriso
Aiheeseen liittyvä(t) osio(t)
Asuminen ja työskentely
Sektori
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.