Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπο
EURES
Ειδησεογραφικό άρθρο20 Σεπτεμβρίου 2017Ευρωπαϊκή Αρχή Εργασίας, Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης

Αναζητάτε περιπετειώδεις εμπειρίες ζωής; Η Λαπωνία σάς καλεί!

Αναζητάτε εργασία, όχι όμως μια οποιαδήποτε εργασία; Μήπως επιθυμείτε μια συναρπαστική και περιπετειώδη θέση εργασίας; Ονειρεύεστε έναν κάπως διαφορετικό, ή ακόμα και μοναδικό, χώρο εργασίας; Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, διαβάστε παρακάτω!

Are you looking for the adventure of a lifetime? Lapland is calling!
Work in Lapland - YouTube

Το EURES Φινλανδίας ελπίζει να προσελκύσει την προσοχή ατόμων που αναζητούν εργασία και ενδιαφέρονται για τον τουριστικό τομέα, και τα καλεί να συμμετάσχουν στην προσεχή Ευρωπαϊκή Επιγραμμική Ημερίδα Εργασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση εύρεσης εργασίας με τίτλο «Work in Lapland- Welcome to Finland» (Εργαστείτε στη Λαπωνία - Καλωσορίσατε στη Φινλανδία) έχει στόχο να φέρει σε επαφή άτομα που αναζητούν εργασία από όλη την Ευρώπη με εργοδότες στους κλάδους του τουρισμού, των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των υπηρεσιών τροφοδοσίας στη Φινλανδία.

Μπορεί στ' αλήθεια η εργασία σε ένα ξενοδοχείο στη Λαπωνία να είναι τόσο διαφορετική από ό,τι στο Holiday Inn της περιοχής σας; Σας αφήνουμε να το κρίνετε μόνοι σας. Παρακολουθήστε το βίντεο «Work in Lapland- Welcome to Finland» (Εργαστείτε στη Λαπωνία - Καλωσορίσατε στη Φινλανδία) για να το διαπιστώσετε.

Σκηνές από ζεστές ξύλινες καλύβες, χιονοσκέπαστα τοπία και το εκπληκτικό θέαμα του Βόρειου Σέλαος... Σας εμπνέουν;

Ο υπάλληλος του EURES, Tuija Pahnila, ελπίζει ότι το βίντεο θα αποτελέσει κίνητρο. «Ο στόχος του βίντεο ήταν να δείξει την ελευθερία και τη λύτρωση από τον πολυάσχολο κόσμο και τους θορύβους της πόλης. Θέλαμε όσοι το δουν να βιώσουν την ατμόσφαιρα του Βορρά και να δώσουμε τροφή για όνειρα ζωής».

Η Λαπωνία είναι η βορειότερη περιοχή της Φινλανδίας με εκπληκτικά τοπία, όπου ο ταξιδιωτικός και ο τουριστικός τομέας ευημερούν. Έχει ανάγκη από τεράστιο διεθνές εργατικό δυναμικό σε ετήσια βάση, ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο αλλά όχι μόνο, ενώ υπάρχουν και δυνατότητες μακροπρόθεσμης απασχόλησης.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι η Λαπωνία είναι ένας μοναδικός χώρος εργασίας. Πού αλλού μπορείτε να έχετε εργοδότη τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη ή να εργαστείτε ως ξεναγός με μεταφορικό μέσο έλκηθρο που το σέρνουν σκύλοι Χάσκι ή ελάφια; Άλλες θέσεις εργασίας που μπορεί να ήταν «φυσιολογικές» οπουδήποτε αλλού αποκτούν μια μαγική χροιά στη Λαπωνία, χάρη στο μοναδικό τοπίο.

Η επιγραμμική εημερίδα εργασίας «Work in Lapland- Welcome to Finland» (Εργαστείτε στη Λαπωνία - Καλωσορίσατε στη Φινλανδία) είναι η τέλεια ευκαιρία για να υποβάλετε αίτηση για διάφορες θέσεις εργασίας, να συζητήσετε με πιθανούς εργοδότες και να λάβετε μέρος σε συνεντεύξεις, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για μια ευκαιρία ζωής. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Eυρωπαϊκή Επιγραμμική Ημερίδα Εργασίας «Work in Lapland- Welcome to Finland» (Εργαστείτε στη Λαπωνία - Καλωσορίσατε στη Φινλανδία), ή να εγγραφείτε στην εκδήλωση εδώ! Ο Άγιος Βασίλης σάς περιμένει…

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Βίντεο «Work in Lapland» (Εργαστείτε στη Λαπωνία)

Eυρωπαϊκή Επιγραμμική Ημερίδα Εργασίας «Work in Lapland» (Εργαστείτε στη Λαπωνία)

 

Διαβάστε περισσότερα:

Αναζητήστε σύμβουλο EURES

Συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στις χώρες EURES

Βάση αναζήτησης εργασίας EURES

Υπηρεσίες EURES για τους εργοδότες

Πρόγραμμα εκδηλώσεων EURES

Προσεχείς επιγραμμικές εκδηλώσεις

Το EURES στο Facebook

Το EURES στο Twitter

Το EURES στο LinkedIn

Το EURES στο Google+

Λεπτομέρειες

Θέματα
Επιχειρήσεις /ΕπιχειρηματικότηταΗμέρες εργασίας/ΕκδηλώσειςΝέα για την αγορά εργασίας/ειδήσεις για την κινητικότηταΤάσεις προσλήψεωνΜέσα κοινωνικής δικτύωσηςΝεολαία
Σχετικές ενότητες
Διαβίωση και εργασία
Τομέας
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Αποποίηση ευθυνών

Τα άρθρα προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες της πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τη συζήτηση. Το περιεχόμενό τους δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής Εργασίας (ELA) ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, το EURES και το ELA δεν υποστηρίζουν ιστοτόπους τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.