Direct naar de inhoud
EURES (EURopean Employment Services)

Nieuws

Vrijwaring

De artikelen zijn bedoeld om gebruikers van het EURES-portaal informatie te verstrekken over actuele onderwerpen en trends en om discussie en debat te stimuleren. Hun inhoud komt niet noodzakelijk overeen met het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie. Bovendien onderschrijven EURES en ELA de bovengenoemde websites van derden niet.

Filteren op

Nieuws (382)

RSS
Resultaten 1 tot en met 10
How to use European Job Days to find work abroad
  • Nieuwsartikel

Werk vinden in het buitenland met de Europese banendagen

Werkzoekenden kunnen een schat aan vacatures in 31 landen ontdekken. Elk jaar worden er ongeveer 35 Europese banendagen georganiseerd, waarbij sinds 2013 meer dan 35 000 vacatures zijn bekendgemaakt.

  • Nieuwsartikel

Hoe maak je als pas afgestudeerde werkzoekende een overtuigende elevatorpitch?

An elevator pitch is a short and catchy introduction of yourself, your product, or your idea that can grab the attention of your audience. In this article we provide guidance to recent graduates on how to craft a compelling elevator pitch to present themselves to potential employers.

  • Nieuwsartikel

Zo val je op in een groepsgesprek

Group interviews are a common way for employers to screen multiple candidates at once and assess their skills in communication, teamwork, and leadership. In this article we provide tips for jobseekers to excel in a group interview.

AI skills for tomorrow: A guide to upskilling in the digital age
  • Nieuwsartikel

AI-vaardigheden voor de toekomst: tips voor bijscholing in het digitale tijdperk

De arbeidsmarkt evolueert razendsnel en AI verandert onze manier van werken. Werkzoekenden hebben essentiële AI-vaardigheden nodig om niet achter te blijven. In deze tekst bieden we enkele inzichten en hulpmiddelen om uw AI-vaardigheden te ontwikkelen en uw inzetbaarheid in het digitale tijdperk te verbeteren.

What to do when you feel overwhelmed at work
  • Nieuwsartikel

Wat te doen als het werk u teveel wordt

In de gehaaste werkomgeving van vandaag de dag voelen mensen zich vaak overweldigd door de druk om deadlines te halen, meerdere taken tegelijk uit te voeren en de productiviteit hoog te houden. Hier delen we enkele strategieën om u te helpen daarmee om te gaan.

How to turn your home into the ultimate workplace
  • Nieuwsartikel

Maak van uw huis de ultieme werkplek

Velen van ons hebben thuis plaats moeten inruimen om op afstand te kunnen werken. Dit kan voor uitdagingen zorgen, omdat onze huizen niet per se zijn ingericht als plek om te werken. Hier zijn vier manieren om uw huis om te toveren tot de ultieme werkplek.